RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

LG laiž klajā jaunus premium klases monitorus ar „Cinema Screen” dizainu

LG laiž klajā jaunus premium klases monitorus ar „Cinema Screen” dizainu
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 27.07.2012. 00:02

„LG Electronics” (LG) sāk piedāvāt premium klases IPS7 sērijas monitorus – vispirms tie būs pieejami Āzijas valstīs, pēc tam – pārējos pasaules tirgos. IPS7 sēriju raksturo LG īpašais „Cinema Screen” dizains ar gandrīz neredzamu rāmi, kas nodrošina netraucētu izklaidi un izsmalcinātu, modernu izskatu, sola LG pārstāvji.

 

Izmantojot LG IPS tehnoloģiju, IPS7 sērija piedāvā dzīvīgas, konsekventas krāsas un attēlojumu platākā skata leņķī. Savukārt „Mobile High-Definiton Link” (MHL) vienkāršo savienojumus ar ārējām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, lai paplašinātu skatīšanās iespējas uz lielāka ekrāna. IPS7 sērija pat nodrošina mobilo ierīču uzlādi, kamēr lietotāji izmanto interesējošo ierīces saturu.

 

LG „Cinema Screen” dizains ar iespaidīgi plānu 1,2 mm ekrāna rāmi praktiski novērš jebkurus vizuālos traucēkļus un ļauj labāk izbaudīt attēloto video. Ne tikai neticami šaurais rāmis, bet arī LG IPS7 monitoru platums ir samazināts līdz 14,1 mm. Turklāt tradicionālo plastmasas pogu vietā tagad iestrādātas jaudīgas skārienjutīgas vadīšanas iespējas.

 

„Apvienojot „Cinema Screen” dizainu un MHL funkcionalitāti ar nozarē vadošo IPS tehnoloģiju, IPS7 sērija piedāvā satriecošu dizainu un veiktspēju,” stāsta „LG Home Entertainment Company” IT struktūrvienības izpilddirektora un priekšsēdētāja vietnieks Dž.Dž. Lī (J. J. Lee). „Strauji pieaugot tādu mobilo viedo ierīču kā viedtālruņu un planšetdatoru lietotāju skaitam, ievērojami palielinājusies arī satura pieejamība. LG IPS7 paplašina lietotāja iespējas, ļaujot skatītājiem izmantot šo vidi ar bagātīgo saturu.”

 

IPS7 sērija nodrošina neticami vienmērīgu video bez miglojuma efekta, kas mēdz parādīties asa sižeta kadros, sporta pārraidēs un videospēlēs ar straujām kustībām. Tas nozīmē mazāku slodzi acīm, pat skatoties monitorā ilgāku laiku. Pateicoties uzlabotajam reakcijas laikam, lietotāji var izbaudīt vienmērīga video priekšrocības, skatoties kustīgus attēlus. Turklāt IPS paneļu skatu leņķi ir plašākā diapazonā nekā TN alternatīvai. Lietotāji var spēlēt spēles vai skatīties video sēžot, stāvot vai guļot, bet video krāsas nemainās un netiek izkropļotas.

 

Savukārt krāsu kalibrācijas funkcija ietverta, lai attēlotu precīzākās un dzīvīgākās krāsas. IPS7 sērija ietver LG programmatūru kalibrācijas procesa vienkāršošanai, kas paredzēta tādiem speciālistiem, kā fotogrāfi un grafikas dizaineri.