RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

„Canon” prezentē portatīvo skeneri ar strāvas padevi no USB

„Canon” prezentē portatīvo skeneri ar strāvas padevi no USB
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 26.11.2012. 13:56

"Canon" laiž klajā jaunu, kompaktu, vieglu skeneri, kas darbojas ar strāvas padevi no USB savienojuma. Tas ir paredzēts aizņemtiem cilvēkiem, kuri nemitīgi atrodas kustībā, lai it visur varētu produktīvi apstrādāt informāciju un skenēt dokumentus. imageFORMULA P-208 pievilcīgais dizains un vieglā vadāmība piesaistīs arī ikdienas lietotājus, kuriem nepieciešams skenēt, piemēram, fotoattēlus vai mājsaimniecības rēķinus.

 

Jaunais, īpaši smalkais[1] un tikai 600g smagais skeneris ietver automātisko dokumentu padevi (ADF), kas palielina lietotāju produktivitāti, ļaujot vienlaikus skenēt līdz desmit lapām. Tam ir arī divi attēlu sensori, kas vienā solī uzņem abas dokumenta puses, piedāvājot lielātruma divpusējo skenēšanu ar ātrumu līdz pat 16 attēliem minūtē, izmantojot vienu USB savienojumu. Jaunais imageFORMULA P-208 var skenēt plastikāta kartes, piemēram, identifikācijas kartes. Skenera standartaprīkojumā iekļautas papildu skenēšanas funkcijas, piemēram, sašķiebuma novēršana, automātiska lapas izmēra noteikšana, abpusējās padeves noteikšana un baltu lapu izlaišana. Tas nodrošina arī augstu skenēto attēlu kvalitāti, pateicoties spējai skenēt līdz 600 dpi un jaunam attēlu apstrādes algoritmam, kas optimizē fotoattēlu, teksta un krāsu dokumentu atveidi, lai tie maksimāli līdzinātos oriģinālam.

 

Portatīvais skeneris piedāvā ērtu skenēšanu ceļā, birojā vai mājās. Lietotājiem ir iespēja izvēlēties “pievienot un skenēt” funkciju, kas, pateicoties iebūvētajai programmatūrai CaptureOnTouch Lite, ļauj ērti skenēt bez papildu draiveru vai programmatūras instalēšanas. Nepieciešams tikai USB savienojums ar Windows vai Mac datoru.

 

Šons Sumatsu (Sean Suematsu), Canon Europe dokumentu skenēšanas risinājumu direktors, stāsta: “Pēdējos gados mūsu darba stils ir kļuvis daudz elastīgāks un mobilāks. Darbinieki vairs nav piesaistīti darba galdiem, un vēlas iespēju ātri apstrādāt dokumentus, nezaudējot produktivitāti, arī ceļojot, apmeklējot klientus, strādājot no mājām vai citā uzņēmuma filiālē. Mēs saprotam šo vajadzību un pielāgojamies jaunajai tendencei ar tehnoloģijām, kas lietotājam nodrošina jaudīgu skenēšanu it visur.”

 

“Mūsu veiksmīgais imageFORMULA P-215, nozarē ātrākais portatīvais skeneris, kas darbojas no USB savienojuma, ir palīdzējis veidot tirgu augstas kvalitātes, izcila snieguma portatīvajiem skenēšanas produktiem,” piebilst Sumatsu. “Ar jauno imageFORMULA P-208 Canon paplašina savu portatīvo skeneru un produktīvu risinājumu klāstu, kas piemērots gan mājas lietotājiem, gan attālināti strādājošiem darbiniekiem, kuri vēlas saglabāt produktivitāti arī ceļojot.”

 

Jaunais imageFORMULA P-208 paplašina Canon portatīvo un mākonī balstīto dokumentu skenēšanas risinājumus, kas ietver: bezmaksas lietojumprogrammu Apple un Android ierīcēm CaptureOnTouch Mobile, kas nodrošina tiešas dokumentu skenēšanas un kopīgošanas iespējas ar mākoņa lietojumprogrammām, īpaši kompaktu imageFORMULA DR-C125W galda kopētāju ar integrētu Wi-Fi, kā arī Canon Wi-Fi ierīci WU10, papildaprīkojuma Wi-Fi un strāvas padeves piederumus Canon portatīvajiem skeneriem.

 

Ar papildaprīkojuma Wi-Fi ierīci WU10 iespējams paplašināt imageFORMULA P-208 lietojamību, lai ļautu darbiniekiem ātri un ērti skenēt dokumentu paketes, pārsūtot ieskenētos datus tieši uz viedtālruņiem un planšetdatoriem, izmantojot CaptureOnTouch Mobile lietojumprogrammu. Dokumentus iespējams tieši pievienot uzņēmuma darba plūsmām vai pārsūtīt uz mākonī balstītu lietojumprogrammu, piemēram, Evernote, Google Docs vai SharePoint, tādā veidā paātrinot apstrādes laiku un ātrāk sniedzot pakalpojumus klientiem.

 


[1] 312,5 x 55,5 x 40 mm (garums x platums x dziļums)