RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

Gudri aprēķini un nevainojama prezentācija — Canon iepazīstina ar X MARK I Presenter

Gudri aprēķini un nevainojama prezentācija — Canon iepazīstina ar X MARK I Presenter
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 01.12.2012. 11:52

Canon šodien paplašina savu augstākās kvalitātes X MARK I kalkulatoru sēriju ar ierīci X MARK I Presenter. Canon elegantā un klasiskā dizaina X MARK I Presenter lietotājiem piedāvā vispusīgu daudzfunkciju kalkulatoru, kas kalpo arī kā bezvadu prezentāciju ierīce, rādītājs un taimeris.

 

“4 vienā”: prezentāciju ierīce, rādītājs, kalkulators un taimeris 

 

X MARK I Presenter profesionāļiem sniedz inovatīvu ierīci “4 vienā”, ar ko risināt matemātiskos vienādojumus, un kas kalpo arī kā lāzera rādītājs, taimeris un prezentāciju tālvadības ierīce. Ērti pārnēsājamais X MARK I Presenter ir piemērots biznesmeņiem, kuri bieži dodas darījumu braucienos, ļaujot tiem bez problēmām vadīt profesionālas prezentācijas, ritinot uz priekšu un atpakaļ gan Windows® PowerPoint®, gan Mac Keynote prezentāciju slaidus.

 

Nospiežot pogu, lietotājs var aktivizēt sarkano lāzera rādītāju, lai pievērstu auditorijas uzmanību svarīgiem ziņojumiem ekrānā. Ierīce ļauj viegli sekot līdzi prezentācijas laikam, jo atlikušā un aizritējušā laika taimeris ērti parāda, cik laika prezentētājam atlicis, bet laika limita funkcija norāda, kad prezentētājs ir pārsniedzis atvēlēto laiku.

 

Skaidrajā LCD ekrānā iespējams atainot informāciju līdz astoņiem cipariem, savukārt Memory Store un Recall funkcijas ļauj lietotājam pēc nepieciešamības saglabāt vai atkārtoti izsaukt informāciju. Izmantojot uzcenojuma funkciju, lietotājs var viegli aprēķināt peļņu un izmaksas prezentācijas laikā.

 

Izcils dizains, ilgtspējīgi materiāli


X MARK I Presenter izpildījums nodrošina Canon kalkulatoriem raksturīgo zemo ietekmi uz vidi. Aizmugurējā apvalka izgatavošanā ir izmantota otrreizēji pārstrādāta plastmasa, kas iepriekš izmantota citos Canon ražošanas procesos. Pateicoties ergonomiskajam dizainam, X MARK I Presenter ērti ieguļ plaukstā, tam ir viegls, plāns korpuss un izsmalcināts melns alumīnija ietvars, kura stils atbilst ierīces sniegumam.

 

X MARK I Presenter kopā ar apvalku būs pieejams 2012.gada decembrī.