RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

Canon iepazīstina ar jauniem IXUS un PowerShot A-sērijas modeļiem

Canon iepazīstina ar jauniem IXUS un PowerShot A-sērijas modeļiem
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 08.01.2013. 20:23

Canon papildina kompaktkameru klāstu ar četriem jauniem, moderniem un viegli lietojamiem modeļiem – vienlaikus tiek izlaisti IXUS 140 un PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 un PowerShot A1400. Tie ir izstrādāti, lai viegli uzņemtu fotoattēlus un HD video. Visi jaunie modeļi piedāvā unikālu, izklaidējošu un automātisku funkciju klāstu. Jaunais IXUS 140 apvieno ērtu lietošanu ar izsmalcinātu stilu.

 

Visiem jaunajiem modeļiem ir Canon attēlveides tehnoloģijas, kas nodrošina izcilu kvalitāti. Canon DIGIC 4 apstrādes tehnoloģija, apvienota ar augstas izšķirtspējas 16,0 MP sensoriem, nodrošina iespēju nekavējoties uzņemt detalizētus un niansētus attēlus, lai ik mirklis tiktu iemūžināts tā, kā jūs to atceraties.

 

28 mm platleņķa oriģinālie Canon objektīvi ļauj lietotājiem uzņemt plašāku ainu -  iemūžināt izcilas ģimenes kopbildes, dzimšanas dienas svinību kadrus un atvaļinājuma ainavas. Jaunie PowerShot modeļi piedāvā 5x optisko tālummaiņu, savukārt jaunā IXUS 140 jaudīgā 8x optiskā tālummaiņa vēl vairāk pietuvina objektu. Canon ZoomPlus tehnoloģija digitāli paplašina tālummaiņas sniedzamību līdz pat divkāršam lielumam, līdz ar to kamera ir ideāli piemērota, lai pietuvinātu dažādus objektus kā pilsētā, tā ģimenes svinībās.

 

IXUS 140 un PowerShot A3500 IS ietver Canon optisko Image Stabilizer tehnoloģiju ar Intelligent IS, kas nosaka kameras sakustēšanās veidu un automātiski izvēlas no sešiem dažādiem režīmiem vispiemērotāko, lai mazinātu tās ietekmi. Digital IS režīms, kas atrodams PowerShot A2600 un PowerShot A1400, automātiski nosaka kameras vai objekta sakustēšanos un vajadzības gadījumā pielāgo kameras ISO, aizslēga ātrumu vai pat uzņem vairākus kadrus, lai panāktu skaidru un asu attēlu.

 

Jaunās IXUS 140 un PowerShot A3500 IS ietilpst Canon paplašinātajā Wi-Fi iespējoto kameru klāstā. Līdz ar to tās ir ideāli piemērotas visiem, kuri vēlas nekavējoties kopīgot attēlus. Izmantojot bezmaksas Canon CameraWindow lietojumprogrammu, ikviens var bez vadu pieslēguma pārsūtīt foto un video attēlus gan uz iOS, gan Android™ viedtālruņiem vai planšetdatoriem, kā arī tieši augšupielādēt tos sociālajos tīklos, piemēram, Facebook®. Turklāt Wi-Fi savienojamība ar CANON iMAGE GATEWAY piedāvā iespēju kopīgot vai dublēt attēlus tieši no kameras mākonī. Piedāvājot 10 GB personisko glabāšanas vietu, CANON iMAGE GATEWAY ir tiešsaistes pieeja, kur uzglabāt un kopīgot foto un video attēlus. Lietotāji var arī automātiski pārsūtīt fotoattēlus uz datoru, kā arī no kameras bez vadu pieslēguma drukāt ar saderīgiem printeriem, tai skaitā Canon SELPHY un PIXMA modeļiem.

 

IXUS 140 un PowerShot A3500 IS ar GPS mobilo funkciju var ierakstīt arī atvaļinājuma attēlu uzņemšanas vietas. Izmantojot Canon CameraWindow lietojumprogrammu, lietotājs var bez vadu pieslēguma sinhronizēt kameru ar sava viedtālruņa GPS. Katras dienas beigās var aktivizēt Wi-Fi, lai savienotu kameras attēlus ar atrašanās vietas datiem no viedtālruņa.

 

Visi jaunie modeļi, kas ietver izklaidējošus un viegli lietojamus režīmus, ļauj pavisam viegli iemūžināt atmiņas vai piepildīt radošās idejas. Ar kamerām var ne tikai uzņemt satriecošus fotoattēlus, bet arī nekavējoties pārslēgties uz HD video 720p uzņemšanu – tos var lieliski izbaudīt uz lielākiem HD ekrāniem. Turklāt lietotāji ar Smart Auto režīmu var izbaudīt ērtu "notēmēt un knipsēt" iespēju vai ar radošajiem filtriem piešķirt kadriem unikālu izskatu.

 

IXUS 140 ir ideāli piemērota lietotājiem, kas rūpējas par savu stilu un vēlas kabatas izmēra kameru. Tās jaudīgās tehnoloģijas ir ievietotas īpaši smalkā un vieglā korpusā, kas pieejams četrās pievilcīgās krāsās – pelēkā, sudraba, sarkanā vai rozā. Lielais 7,5 cm (3,0 collu) PureColor II G LCD ekrāns nodrošina arī ideālu veidu, kā kadrēt un apskatīt kadrus.

 

Jaunā PowerShot A-sērijas kameru kolekcija piedāvā ideālu modeli katram maciņam. Šie modeļi ir ideāli piemēroti lietotājiem, kuri vēlas vienkārši notēmēt un knipsēt, jo piedāvā ērtu lietošanu un modernu dizainu. PowerShot A3500 IS un PowerShot A2600 ir pievilcīga alumīnija apdare, kas pieejama četrās mirdzošās krāsās. PowerShot A3500 IS un PowerShot A2600 ir spilgts 7,5 cm (3,0 collu) LCD ekrāns, savukārt PowerShot A1400 ir 6,7 cm (2,7 collu) ekrāns, kas ļauj viegli apskatīt attēlus un ekrānā izlasīt padomus un ieteikumus. PowerShot A1400 ir arī optiskais skatu meklētājs, kas lieliski noder lietotājiem, kuri izvēlas tādejādi uzņemt kadrus.