RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

Canon prezentē divus augstas kvalitātes un profesionālus skenerus

Canon prezentē divus augstas kvalitātes un profesionālus skenerus
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 10.01.2013. 09:49

Pasaules attēlveidošanas risinājumu līderis Canons prezentē divus lielātruma A3 formāta profesionālos skenerus, kas ļauj organizācijām ātri apstrādāt lielu dokumentu apjomu. Jaunie imageFORMULA DR-G1100 un DR-G1130 ir īpaši piemēroti centralizētai skenēšanai, piemēram, lielu organizāciju digitālajam pastam un specializētiem skenēšanas birojiem. Šie skeneri lieti noderēs arī finanšu pakalpojumu, juridiskajām vai veselības aprūpes organizācijām, kurām nepieciešams skenēt un konvertēt lielu dokumentu apjomu, lai tos digitāli apstrādātu un arhivētu. 

 

Jaunie imageFORMULA DR-G1100 un DR-G1130 palielina produktivitāti ar iespaidīgu skenēšanas ātrumu attiecīgi līdz 200ipm un 260ipm. Abiem skeneriem ir 500 lapu automātiskā dokumentu padeve, lai ar vienu darbību ātri un viegli apstrādātu lielus dokumentu apjomus. imageFORMULA DR-G1100 un DR-G1130 ieteicamais darbības cikls ir līdz 25 000 un 30 000 skenētām kopijām dienā.

 

Šons Sumatsu (Sean Suematsu), Canon Europe dokumentu skenēšanas risinājumu direktors, stāsta: "Informācijas apstrādes racionalizēšana, konvertējot papīra dokumentus digitālā formātā, joprojām ir svarīga joma organizācijām, kas vēlas palielināt ražošanas apjomu un samazināt izmaksas. Tādēļ daudzas organizācijas, kurām nepieciešams pārvaldīt lielāku papīra formāta informācijas apjomu, ievieš "digitālo pastu", kas ļauj efektīvāk skenēt un apstrādāt dokumentus. Šādā prasīgā vidē ātrai un uzticamai skenēšanai ir būtiska nozīme.”

 

Jaunās ierīces ir izstrādātas domājot par lietotāju un tām ir priekšējās padeves un U-veida pagrieziena ceļš ērtai vadībai.

 

ImageFORMULA DR-G1100 un DR-G1130 piedāvā augstas kvalitātes attēlu apstrādes funkcijas, ieskaitot Character emphasis uzlabotai teksta atpazīšanai un Multistream izvadi abpusēja formāta apstrādei. Skeneriem ir arī dažādas papildu funkcijas, tostarp pēcimprinteris, svītrkodu modulis un pilna ceļa dekodētājs, kas nodrošina papildu kontroli un automatizāciju.

 

Abu skeneru funkcijas iespējams paplašināt, pievienojot tos Canon imageFORMULA plakanvirsmas skenerim 201 vai 101, lai skenētu iesietus A3 vai A4 formāta materiālus un grāmatas.

 

imageFORMULA DR-G1100 un DR-G1130 būs pieejami visos Canon pārdošanas birojos un pie izvēlētiem izplatīšanas partneriem visā Eiropā no 2013.gada janvāra.