RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Cita tehnika

PHILIPS televizori saņem divas prestižās EISA godalgas

PHILIPS televizori saņem divas prestižās EISA godalgas
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 28.08.2013. 13:42

TP Vision informē, ka EISA godalgas ieguvuši divi Philips televizoru modeļi - drīzumā gaidāmais 65PFL9708 kā „EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014” un Philips 50PFL5008 kā „EUROPEAN GREEN TV 2013-2014”. EISA ir Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācija un vadošā plaša patēriņa elektronikas izstrādājumu asociācija Eiropā.

 

Drīzumā gaidāmais Philips 65PFL9008 - „EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014”

 

EISA žūrija izvēlējās Philips 65PFL9708 kā „EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014” televizoru. 165cm (65 collu) Philips Ultra HD televizors būs pieejams par ievērojami zemāku cenu nekā agrāk un turpina Philips 9000 sērijas panākumus, saņemot EISA balvu jau desmito gadu pēc kārtas.

 

EISA žūrija informē: „Ar Ultra HD saturu Philips 65PFL9708 piedāvā apbrīnojamu piesātinātību un dzidrumu, un tā augstākā mērā talantīgie prāti uzlabojuši Blu-ray, DVD un tiešo apraides avotu kvalitāti. Arī pasīvie 3D attēli šajā 65 collu televizorā ir ļoti asi ekrāna lielās izšķirtspējas dēļ. Kā citi būtiski attēla kvalitātes elementi jāmin izturīgā gaismas diožu sistēmas apmale un izcilais spilgtums, kontrasts un kustību atveidojums, bet Ambilight Spectra XL izgaismojums padara piedzīvojumu kopumā vēl izteiksmīgāku.”

 

“Mēs redzam augošu pieprasījumu pēc visaugstākās klases Ultra HD televizoriem, kuri no jebkura avota rāda dinamiskus un asus attēlus par pieņemamu cenu. Tāpēc esam ieguldījuši visus savus spēkus un zināšanas attēla kvalitātē, lai mūsu Philips Ultra HD televizori būtu laba izvēle plašam patērētāju lokam,” sacīja TP Vision izpilddirektors Maarten de Vries.

 

Godalgotā Philips 65PFL9708 Ultra HD televizora oficiālā prezentācija notiks Philips IFA izstādē. 

 

Philips 50PFL5008 – „EISA Green TV 2013-2014”

 

„EISA Green Award” (zaļā godalga) Philips televizoriem tiek piešķirta jau ceturto gadu pēc kārtas. Žūrijas teiktais, komentējot godalgu:"Aizvien pieaugošo ekrāna izmēru tirgū Philips turpina saglabāt savu videi visdraudzīgākā zīmola reputāciju.Philips 50PFL5008 uztur šo ētosu, pārspējot konkurentus ar samazinātu energopatēriņu un efektīvu ar apkārtējo vidi saistīto materiālu izlietojumu drukātajās shēmu platēs. Philips zīmols paplašina savu uzvaru sēriju, iegūstot EISA zaļo godalgu arī šogad.”

 

„Šī balva ir apstiprinājums mūsu centieniem radīt inovatīvus un ilgtspējīgus televizorus, savienojumā ar izslavēto Philips augsto attēla kvalitāti,” sacīja TP Vision izpilddirektors Maarten de Vries.

 

Par TP Vision

 

TP Vision ir vizuālās digitālās izklaides industrijas uzticams spēlētājs.TP Vision koncentrējas uz Philips zīmola televizoru izstrādi, ražošanu un pārdošanu Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un atsevišķās Āzijas/Klusā okeāna reģiona valstīs.Mēs to paveicam, apvienojot projektēšanas pieredzi un inovatīvos Philips televizoru sasniegumus ar TPV tehnoloģijas darbības izcilību, pielāgojamību un ātrumu.Apvienojot stiprās puses, mēs tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu (no jauniem materiāliem un plānus).Mēs esam pārliecināti, ka jārada izstrādājumi, kas patērētājam nodrošina augstākās kvalitātes TV pieredzi. TP Vision, kas atrodas Amsterdamā, Nīderlandē, ir ekskluzīvs Philips TV zīmola licences turētājs iepriekšminētajās valstīs. 70% TV uzņēmuma pieder TPV un 30% - Royal Philips, kura galvenā mītne atrodas Nīderlandē.TP Vision strādā gandrīz 3100 cilvēku dažādās vietās visā pasaulē.