RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Datori

Svētku laikā pieprasījums pēc portatīvajiem datoriem audzis trīs reizes

Svētku laikā pieprasījums pēc portatīvajiem datoriem audzis trīs reizes
Foto: sixrevisions.com (fotogrāfijai ir ilustratīva nozīme)
KRUSTTEVS.COM · 07.01.2013. 09:32

Atbilstoši Lattelecom novērojumiem, šajās Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienās iedzīvotāji ir vairāk iegādājušies datortehnikas preces nekā pērn. Pieprasījums pēc portatīvajiem datoriem salīdzinājumā ar šo pašu periodu 2011.gadā ir palielinājies trīs reizes.

 

"Ziemassvētkus un Jauno gadu no tirdzniecības viedokļa Lattelecom veikalos vērtējam ļoti pozitīvi. Pārliecinošie pārdošanas rezultāti apliecina, ka šogad pircējiem ir atgriezies optimisms un iedzīvotāji ir gatavi tērēt vairāk naudas līdzekļus dāvanu iegādei. Kā liecina mūsu novērojumi, iedzīvotāji ir optimistiski arī reģionos, kur arī svētku laikā palielinājies Lattelecom mazumtirdzniecības veikalu apgrozījums salīdzinoši ar šo pašu periodu 2011.gadā. Savukārt, straujais pieprasījuma pieaugums pēc portatīvajiem datoriem un planšetdatoriem norāda uz tehnoloģiju augošo nozīmi mūsu ikdienas dzīvē," stāsta Kerli Gabriloviča, Lattelecom komercdirektore un valdes locekle.

 

Kaut arī kopējais pirkumu skaits svētku laikā salīdzinoši ar iepriekšējo periodu nav būtiski palielinājies, audzis veikalu apgrozījums, kas liecina, ka iedzīvotāji svētkos ir izvēlējušies iegādāties vērtīgākas dāvanas. Populārākie pirkumi Lattelecom mazumtirdzniecības veikalos decembrī bija portatīvie datori, televizori un datortehnikas aksesuāri. Iedzīvotāji aktīvi izmanto arī iespēju Lattelecom veikalos pieteikt interneta un TV pakalpojumus.