RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

„LG Optimus” L-sērijas viedtālruņi debitē slavena fotogrāfa modes fotosesijā

„LG Optimus” L-sērijas viedtālruņi debitē slavena fotogrāfa modes fotosesijā
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 08.06.2012. 11:00

„LG Electronics” (LG) paziņojusi par ekskluzīvu sadarbību ar Lielbritānijas žurnālu „Vanity Fair UK” un pazīstamo modes fotogrāfu Ralfu Džonu Perū (Ralph John Perou), lai iepazīstinātu ar zīmola jauno dizaina identitāti „L-Style”, kas paredzēta dizaina lietpratējiem, kurus interesē arī lieliska tehnoloģija.

 

Slavenais portretu un modes fotogrāfs Perū, kurš sadarbojies ar tādām slavenībām, kā Keitija Perija, Džastins Timberleiks un Helēna Mirena, organizē fotosesiju, kurā stils tiekas ar tehnoloģijām un kuru publicēs žurnālā „Vanity Fair UK”.

 

Melnbaltajās fotogrāfijās attēloti modeļi dažādās pozās ar „LG” jaunajiem „Optimus” L-sērijas viedtālruņiem, parādot tos piecus elementus, kas rakturīgi „L-Style” dizaina identitātei, proti - Modernais korpusa stils (Modern Square Style), Saskaņots dizaina kontrasts (Harmonized Design Contrast), Iluzorā izmēra tehnoloģija (Floating Mass Technology), Ērtais izkārtojums (Seamless Layout) un Estētiski slaidā forma (Sensuous Slim Shape). Māksliniecisko koncepciju, kas ir fotosesijas pamatā, kopīgi izstrādājuši „LG”, „Vanity Fair” un Perū.

 

Fotosesijā izmantotie modeļi ir ļoti dažādi — dejotāji, grima mākslinieki un pat neirozinātnieki, bet tie tika izvēlēti pēc vienojoša faktora, proti, pēc viņu nepiespiestās un spēcīgās stila izjūtas, jo tieši tāda ir mērķauditorija, kam izstrādāti „LG Optimus” L-sērijas viedtālruņi.

 

„Cilvēki domā, ka fotogrāfi ir ieinteresēti tikai tajā, kā lietas izskatās, bet man personīgi ir svarīgi, lai lietas arī „darbotos”, ne tikai „pārsteigtu ar izskatu”,” sacījis Perū. „Tādēļ bija patīkami iesaistīties šajā stila un tehnoloģiju sadarbībā. Gandarījumu par sadarbību izteicis arī „LG Mobile Communications Company” pārdošanas un mārketinga vadītājs Braiens Na.

 

„LG Optimus” L-sērijas viedtālruņu dizains paredzēts moderniem patērētājiem, kas ar savu mobilo tālruņu starpniecību vēlas parādīt savu gaumes un stila izjūtu. Sērijā ir trīs viedtālruņi: L3 un L7, kas nākuši klajā šā gada sākumā, un L5, kas būs pieejams šā gada otrajā pusē.