RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

„LG Optimus L5” jūnija beigās – arī Latvijā

„LG Optimus L5” jūnija beigās – arī Latvijā
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 20.06.2012. 16:16

Šī mēneša beigās Latvijā tirdzniecībā nonāks viens no stilīgākajiem „LG Electronics” (LG) L-sērijas viedtālruņiem „LG Optimus L5”, informē kompānijas pārstāvji.

 

Viedtālrunim ir slaiks, 9,5 mm plāns korpuss, turklāt tas aprīkots ar dažādām īpašām funkcijām, kā NFC „Tag&Play”, palīdzot veikt mobilās komercdarbības un nodrošinot „peer-to-peer” failu apmaiņas sistēmu.

 

Viedtālrunis aprīkots ar jaunāko Google operētājsistēmu „Ice Cream Sandwich Android” un šajā klasē labāko četru collu ekrānu, bet jaunā lietotāja saskarne „User Experience” (UX) sniedz iespēju ātrāk veikt dažādas darbības viedtālrunī ar mazāku pieskārienu skaitu, savukārt ar „QuickMemo” palīdzību lietotājs var izdarīt īsas piezīmes vai uzstādīt atgādinājumus katrā ekrānā, neatverot atsevišķu aplikāciju.

 

„„LG Optimus L5” ir sabalansēts viedtālrunis, kas apvieno lielisku dizainu, ekrānu, veiktspēju, akumulatora darbības laiku un cenu, kas daudziem šķitīs ļoti pievilcīga kombinācija,” izstrādājumu slavē „LG Electronics Mobile Communications Company” prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park), piebilstot, ka šī ierīce, tāpat kā citi L-sērijas produkti, īpaši piesaistīs tos lietotājus, kam interesē mode.

 

LG Optimus L5 galvenās specifikācijas:

 

• Čipkopa: MSM7225A (Cortex A5 800MHz)

• Atmiņa: līdz 4GB iekšējā atmiņa / Micro SD atbalsts (līdz 32GB)

• Ekrāns: 4 collu HVGA

• Kamera: 5 MP ar AF LED zibspuldzi (aizmugurējā)

• Operētājsistēma: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

• Akumulators: 1,500 mAh

• Izmēri: 118,3 x 66,5 x 9,5 mm