RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

HTC kļūst par ekskluzīvu UEFA partneri

HTC kļūst par ekskluzīvu UEFA partneri
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 12.12.2012. 14:00

Kompānija HTC ir noslēgusi sadarbības līgumu ar Eiropas Futbola asociāciju savienību jeb UEFA. Līgums paredz, ka turpmākās trīs futbola sezonas HTC būs oficiālais UEFA Čempionu līgas un UEFA Eiropas līgas partneris.

 

Sākot ar 2013. gada janvāri, pateicoties šai sadarbībai, kompānija HTC ne vien atradīsies divu pasaules elitārāko futbola sacensību norises centrā, bet arī varēs īstenot jaunas, inovatīvas aktivitātes, kas futbola faniem visā pasaulē ļaus izbaudīt viņu iecienītāko komandu spēles jaunā kvalitātē, turklāt neatkarīgi no tā, kurā vietā viņi atrastos - vērotu spēles klātienē stadionā vai arī sekotu tām līdzi HTC mobilajās ierīcēs.

 

„Futbols ir kaislība un aizraušanās ļoti daudziem pasaules iedzīvotājiem. Esam gandarīti, ka mums ir iespēja sadarboties ar vienu no pasaules vadošajiem zīmoliem sportā,” atzīst HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). „Cieši sadarbosimies ar Eiropas Futbola asociāciju savienību, sniedzot iespēju futbola līdzjutējiem iespēju izbaudīt sacensības, nodrošinot daudzpusīgākas mobilo tehnoloģiju iespējas.”

 

UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino (Gianni Infantino) uzsver: „Man ir prieks uzņemt UEFA Čempionu līgas un UEFA Eiropas līgas saimē jauno partneri HTC. Šī sadarbība veicinās Eiropas klubu futbola atpazīstamību visā pasaulē un sniegs līdzjutējiem jaunas iespējas, kā iesaistīties līdzjušanā spēļu laikā. Mēs augstu vērtējam HTC atbalstu un iesaisti, paredzot, ka šī sadarbība palielinās arī HTC zīmola atpazīstamību visā pasaulē.”

 

Uzsākot sadarbību ar UEFA, HTC apliecina, ka izvēlas strādāt ar pasaules līmeņa līderiem mūzikas industrijā, attēlveidošanā, dizainā un sportā, tādējādi apvienojot izcilību ar patērētāju interesēm un aizraušanos dažādās nozarēs visā pasaulē.

 

Esošās sadarbības laikā HTC būs globālais oficiālais partneris UEFA Superkausa finālā 2013. un 2014. gadā, kā arī UEFA Sieviešu čempionu līgas finālā 2013., 2014. un 2015. gadā.