RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

JAUNUMS: Prezentēts jaunais Samsung GALAXY S 4

JAUNUMS: Prezentēts jaunais Samsung GALAXY S 4
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 23.03.2013. 16:45

Samsung Electronics iepazīstinājis pasauli ar savu jaunāko meistardarbu -  ceturtās paaudzes GALAXY S viedtālruni Samsung GALAXY S 4.

 

Ja kā reiz apsver domu par jauna telefona iegādi, taču neesi vēl izlēmis par labu kādam konkrētam modelim, tad varbūt der tuvāk aplūkot šo nule kā Ņujorkā prezentēto Samsung  jaunāko meistarstiķi - pēdējo no Galaxy S sērijas viedtālruņiem - Samsung GALAXY S 4.

 

Ar ko jaunais telefons ir pārāks par saviem priekšgājējiem? Tam ir detalizēti veidots korpusa dizains, lielāks ekrāns un baterija, kā arī īpaši smalka displeja apmalīte. Tāpat tas ir vēl plānāks - tikai 7,9 mm un sver vien nieka 130g, kā arī spēj izturēt daudz lielākus triecienus.

 

Un, protams, neizpaliek arī plašs un daudzveidīgs pavisam neredzēts funkciju klāsts, kas īpaši pie sirds varētu iet jauno tehnoloģiju cienītājiem. Piemēram, funkcija Samsung Smart Pause ļauj kontrolēt attēlu vien ar skatiena palīdzību - skatoties video, tas automātiski tiek apturēts, uzreiz kā lietotājs novērš skatienu no ekrāna, be atskaņošanu atsāk, kad skatiens atkal tiek pievērsts tālrunim. 

 

Latvijā jaunais viedtālrunis būs pieejams gada otrajā ceturksnī, un tā aptuvenā cena būs 500 latu.