RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

Vidējās klases viedtālruņu saimei piepulcējas viedtālrunis HTC Desire 610: veiktspēja un izklaide

Vidējās klases viedtālruņu saimei  piepulcējas viedtālrunis HTC Desire 610: veiktspēja un izklaide
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 25.02.2014. 10:25

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, iepazīstina ar jauno viedtālruni HTC Desire 610 – kompaktu un jaudīgu izklaides centru. Ar 4,7 collu ekrānu, HTC BlinkFeed iespēju un jau labi zināmo HTC BoomSound, šis jaunais un dinamiskais tālrunis lietotājiem sniedz neatkārtojamu audio un vizuālo piedzīvojumu.

 

Pircēju izvēlē noteicošajai būtu jābūt labāko funkciju izvēlei, neizdarot kompromisus kvalitātes ziņā,” komentē Filips Blērs (Philip Blair), HTC Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģiona prezidents. „HTC Desire 610 savas cenas ziņā sniedz iespēju ikvienam izbaudīt vēl nebijušu viedtālruņu pieredzi spēcīgā kombinācijā – veiktspēja un izklaide. Šim tālrunim ir skaists dizains apvienojumā ar jaudīgu veiktspēju.”

 

HTC Desire 610 darbību nodrošina četru kodolu procesors un 4G LTE savienojamība, kas sniedz iespēju viegli darboties gan HTC BlinkFeed sākuma ekrānā, pārlūkojot personīgi atlasītās ziņas un atjauninājumus, gan skatoties video vai pārlūkojot internetu. Daudzpusējā multimediju pieredze ir apvienota ar uzlabotu foto rediģēšanas iespēju un automātisku labāko mirkļu izcelšanu, kas dos iespēju dalīties un rādīt savas fotogrāfijas vai video augstā kvalitātē.

 

Jaunais viedtālrunis HTC Desire 610 Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams 2014. gada maijā cenu amplitūdā no 270.00 līdz 280.00 EUR.