RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

HTC RETM kameras atjauninājumi nodrošina video tiešraidi YouTube

HTC RETM kameras atjauninājumi nodrošina video tiešraidi YouTube
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 08.01.2015. 17:38

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, tehnoloģiju izstādē CES 2015, Lasvegasā, ASV šodien izziņojis HTC RETM kameras video tiešraides straumēšanas iespēju YouTube vietnē. Tagad lietotāji, savienojot RETM kameru ar savu YouTube kanālu, var ērti dalīties ar savas dzīves mirkļiem, piedāvājot tos noskatīties tiešraidē jebkurā vietā pasaulē.

 

Jaunā HTC RETM kameras funkcija Android platformas ierīcēs būs pieejama no 9.janvāra, pirms tam bez maksas atjauninot RETM aplikāciju Google Play. Savukārt bezmaksas atjauninājumi iOS platformai būs pieejami nedaudz vēlāk šogad. Jaunā video straumēšanas funkcija RETM lietotājiem sniedz iespēju parādīt savas dzīves svarīgākos notikumus tiešraidē tiem, kuri nevar būt klāt. Ikviens draugs vai ceļojoši ģimenes locekļi varēs attālināti piedalīties pilnīgi visos dzīves notikumos.

 

Tiešraides funkcija ir viegli un parocīgi lietojama, nodrošinot iespēju sekot līdzi gan klavieru solokoncertam, gan niršanas piedzīvojumiem, mājdzīvnieku kurioziem un citiem īpašiem notikumiem. Izmantojot RETM kameras aplikāciju, nepieciešams autorizēties savā YouTube kanālā un video straumēšanu tiešajā ēterā nodrošina lietotāja viedtālrunis. Pēc video tiešraides uzsākšanas atliek vien nosūtīt sev vēlamajiem cilvēkiem saiti vai to publicēt sociālajos tīklos. Saite paliks aktīva arī pēc tiešraides beigām.

 

RETM kameras izmērs un platleņķa fotografēšanas funkcija nodrošina, ka nepaliek palaists garām nekas pret ko lietotājs kameru pavērsis. Informācijas dublēšanai viedtālrunī, RETM kamera ir papildināma ar MicroSD karti. Lietojot atbilstoši instrukcijai HTC RETM kamera līdz 30 minūtēm ir piemērota filmēšanai ūdenī dziļumā līdz vienam metram.

 

Video, kuriem būs norādīts publisks statuss, būs viegli pieejami ikvienam, kurš par to būs informēts vai atradīs YouTube vietnē. Ja video būs noteikta ierobežota pieejamība, to varēs noskatīties tikai lietotāja izvēlēti skatītāji.