RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Mobilie telefoni

HTC Desire 626 piedāvā ekspresīvu dizainu un uzlabotas funkcijas

HTC Desire 626 piedāvā ekspresīvu dizainu un uzlabotas funkcijas
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 27.07.2015. 16:31

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, šodien laidis klajā HTC Desire 626, kas ir HTC Desire 620 pēctecis. Cenas ziņā pieejamais tālrunis ļauj izpaust katra lietotāja personību, pateicoties krāsu kombinācijas iespējām, plašām personalizēšanas iespējām un uzlabotai kamerai, kas ļauj iegūt niansētas fotogrāfijas.

 

„Jaunais HTC Desire 626 ir veidots tā, lai spētu sniegt īpaši personalizētas lietošanas iespējas, kas mūsu klientiem ir ļoti būtiskas,” norāda Vladislavs Berčenko, HTC vadītājs Baltijā.

 

HTC Desire 626 ir ietērpts skaisti izstrādātā, spilgtā, divu toņu dizainā un sniedz neatkārtojamu lietošanas pieredzi. Viedtālrunis ir viegli un intuitīvi lietojams, darbojas AndroidTM 5.1 platformā, kas ietver arī HTC SenseTM, nodrošinot uzlabotu un pilnībā individualizējamu funkcionalitāti. Pateicoties HTC Sense, ikviens var mainīt tālruņa saskarnes izskatu, tāpat kā savu stilu – maksimāla pielāgošana, minimālas pūles.

 

Darbojoties ar SnapdragonTM 1.2GHz četru kodolu procesoru, HTC Desire 626 nodrošina vienmērīgu un uzticamu pieredzi, kas ļauj viegli straumēt filmas, lietot jaunākās aplikācijas, spēlēt iecienītākās spēles vai skatīt fotogrāfijas, atdzīvinot tās 5 collu HD LCD ekrānā.

 

Sekot līdzi aktualitātēm sociālajos tīklos ir viegli, pateicoties HTC BlinkFeedTM, kas nodrošina pieeju personalizētam tiešsaistes saturam dažu sekunžu laikā jau sākuma ekrānā, ļaujot būt informētam par svarīgāko.

 

Neskatoties uz to, vai dod priekšroku mirkļu iemūžināšanai fotogrāfijās vai video, HTC Desire 626 var būt lieliskākais dzīves papildinājums. Ar uzlabotu 13MP galveno kameru vai 5MP priekšējo kameru, fotogrāfijas un pašportretus var iemūžināt no jebkura leņķa, nodrošinot iespēju izpaust sevi niansētās fotogrāfijās.

 

Pateicoties iebūvētiem uzlabojumiem, HTC EyeTM Experience sniedz iespēju viegli koriģēt attēlus. Gan ar HTC Desire 626 galveno, gan priekšējo kameru iespējams iegūt augstas kvalitātes 1080p video, ko pārvērst par īsfilmām un kopīgot ar HTC Video Highligts.

 

HTC Desire 626 apjomīgā 16GB iebūvētā atmiņa un MicroSD papildus karte ar 512GB ietilpību ļauj saglabāt un kopīgot katru foto vai video.

 

Jaunais viedtālrunis HTC Desire 626 Baltijas tirgū būs pieejams šā gada septembra sākumā. Tālruņa aptuvenā cena būs 299 eiro.