RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto testi

JAUNIE RENAULT AUTO MODEĻI - RENAULT DUSTER OROCH UN RENAULT SANDERO R.S. 2.0

JAUNIE RENAULT AUTO MODEĻI - RENAULT DUSTER OROCH UN RENAULT SANDERO R.S. 2.0
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 26.06.2015. 11:59

7. Buenosairesas starptautiskajā autoizstādē no 19. līdz 28. jūnijam Renault ar vērienu plašai publikai prezentē savu pirmo pikapu, jauno Renault Duster Oroch. Tāpat arī tiek atklāts jaunais Renault Sandero R.S 2.0, kas ir pirmā Renault sporta automašīna, kas ražota ārpus Eiropas.

 

Renault Duster Oroch

Zīmola pirmais vidēja izmēra pikaps atkāpjas no ierastajiem standartiem, lai izveidotu jaunu segmentu VKA – vieglos kravas automobīļus. Tas atspoguļo Renault ievērojamu globālo attīstību un dod jaunu uzsvaru uz stratēģisko lomu šī segmenta tirgū.

 

Jaunais Renault Duster Oroch atklāj jaunu nišu starp pustonnu un vienu tonnu pikapiem, kas ir bāzēts uz Duster. Tam ir četras durvis un pieci sēdekļi. Tas ir kompakts un izveicīgs, ar lielu vietu, kas paredzēta kravas pārvadājumiem. Tirgū šo auto tiek plānots palaist 2015.gada otrajā pusē.

 

"Šis jaunais modelis, Renault pirmais pikaps, ir nākamais solis Renault globalizācijas stratēģijā. Ar Renault Duster Oroch, zīmols ir pieteicies kā nopietns kokurents citiem pikapu nozares dalībniekiem," uzsver Ašvants Gupta (Ashwani Gupta), Renault Global vadītājs vieglajiem kravas automobiļiem.

 

Renault Sandero R.S. 2.0

Renault Sport (RS) ir īpaši izstrādāts un attīstīts vienīgi Latīņamerikā, Renault Sandero R.S. 2.0 ir pirmais RS modelis, kas ir būvēts ārpus Eiropas. Jāatzīst, ka tas ir ļoti funkcionāls, tam ir  piecas sēdvietas un piecas durvis, sešpakāpju manuālā pārnesumkārba, kurā ir paslēpti 145 zirgaspēki,  ESC sporta tūnings, jauna un ideāli izstrādāta balstiekārta, droši un veiksmīgi attīstīta un izstrādāta stūres un bremžu sistēma ar 4 diskiem. Jauno Renault Sandero R.S. paredzēts izlaist apgrozībā Argentīnā 2016. gada sākumā.

 

"Renault izstrādā jaunu modeli, kas ir kā vēstnesis jaunas ēras aizsākšanai, kurā produkti tiek projektēti un būvēti Latīņamerikā. Jaunais Renault Sandero RS 2.0 modelis apvieno un garantē būtiskākās vajadzības, ko cilvēks sagaida no auto vadīšanas – komforts, prieks, bauda un aizrautība. Tas nodrošina aizraujošu braukšanas pieredzi un sportisku atmosfēru," piebilst Olivers Maguets (Olivier Murguet), Tirdzniecības direktors Amerikas reģionā.