RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

„Galleria Riga” jumta stāvā meklēs „Martini” reklāmas zvaigzni

„Galleria Riga” jumta stāvā meklēs „Martini” reklāmas zvaigzni
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 15.06.2012. 00:10

Sestdien, 16.jūnijā, t/c „Galleria Riga” jumta stāvā („Terrace Riga”) Dzirnavu ielā 67 aicina Latvijas sievietes izmantot ekskluzīvu iespēju kļūt par „Martini” reklāmas jauno zvaigzni, piedaloties starptautiskā kastingā.

 

Pasākuma laikā dalībnieces konsultēs un iedrošinās slavenību fotogrāfs Sergejs Kondrašins un aktieris Andris Bulis. Kā informē pasākuma organizatoru pārstāvji, kastings notiks „Martini” bārā no pulksten 20 līdz 23 bezmaksas pasākuma – lietuviešu džeza grupas „KEYMONO” koncerta – laikā, un tā gaitā tiks vērtēta dalībnieču atbilstība moto „Veiksme ir Tavā attieksmē!”

 

Žūrijas pārstāvis, slavenais fotogrāfs Sergejs Kondrašins atzīst: „Sievietei, par kuru es balsošu, jābūt seksuāli pievilcīgai, no viņas jāstaro enerģijai un veiksmei. Ikdienā daudz strādāju ar sievietēm un varu droši apgalvot, ka Latvijā ir skaistākās sievietes pasaulē. Dzīvoju ar pārliecību – ko pats sev uzcelsi, tas tev arī būs. Tāpēc vajag uzdrīkstēties un darīt! Domāju, ka tieši Latvijas sievietēm ir lielas izredzes gūt uzvaru.”

 

Zīmola jauno reklāmas seju meklēs 25 valstīs, un to izvēlēsies augsta līmeņa žūrija ar slaveno apavu dizaineri Kristiānu Lubutēnu priekšgalā.

 

Ikviena vismaz 25 gadus veca sieviete var pieteikties starptautiskajam „Martini Royale” kastingam līdz 9.jūlijam sociālajā tīklā Facebook: www.facebook.com/Martini. Plašāka informācija par kastingu pieejama turpat, kā arī vietnē www.royalecasting.lv.

 

Iepriekš par šo tēmu.