RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

FOTO: Īpašā „Havana Club” pēcpusdienas ballīte karstasinīgos Kubas ritmos

FOTO: Īpašā „Havana Club” pēcpusdienas ballīte karstasinīgos Kubas ritmos
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 16.06.2012. 16:11

Piektdienas pēcpusdienā interneta portāla draugiem.lv zaļajā terasē karstasinīgos Kubas ritmos tika aizvadīta īpašā „Havana Club” pēcpusdienas ballīte, kuras laikā izlozēja arī lielāko balvu portāla vēsturē.

 

Kubas noskaņas baudīt bija ieradusies atraktīvā dziedātāja Jenny May, kā arī šova „O kartes skatuve” jaunieši, tostarp pēdējās sezonas uzvarētājs Mārtiņš Ruskis, Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, Madara Grēgere jeb Madry, Valters Osis un Edgars Balodis ar skatuves vārdu Lenny.

 

Pasākumā pasaulē populārākā Kubas kokteiļa „Mojito” gatavošanas meistarklases pasniedza viens no Latvijā atpazīstamākajiem bārmeņiem Andris Reizenbergs, pasākumā ar humoru dēvēts arī par Fidela Kastro personīgo bārmeni.

 

Kokteiļa gatavošanā savu roku iemēģināja arī Jenny May, turklāt tikpat labi, kā „Mojito” jaukšana, viņai padevās arī iesaistīšanās karstasinīgos deju ritmos kopā ar citiem pasākuma dalībniekiem – salsas dejotājiem. Ar ritmisku priekšnesumu uzstājās arī perkusionistu apvienība „Pulsa Efekts”, kas tajā ātri vien iesaistīja arī „okartiešus”.

 

Pasākuma kulminācijā draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks izlozēja lielāko balvu portāla zīmola lapu viktorīnu vēsturē – ceļojumu divām personām uz Kubu, ko bija sarūpējusi „Havana Club”. Šoreiz veiksme uzsmaidīja Kristīnei Melderei, kura par savu uzvaru bija patīkami pārsteigta un norādīja - lai arī par Kubu ir šis tas zināms, tā tomēr ir pavisam cita pasaule, kuru būs ļoti interesanti iepazīt.

 

„Mums ir patiešām liels prieks par lielo viktorīnas dalībnieku skaitu, kas pierādīja to, ka par Kubu ir liela interese un tā ir vieta, kuru tik tiešām ir vērts iepazīt. To arī vēlējāmies panākt ar „Havana Club” viktorīnu, kas bija gan izklaidējoša, gan izglītojoša. Vēlreiz gribu pateikties visiem dalībniekiem un novēlēt iespaidiem bagātu ceļojumu veiksminiecei,” saka premium alkoholisko dzērienu izplatītāja „Pernod Ricard Latvia” mārketinga vadītāja Kristīne Mālniece.

 

Ceļojums tika izlozēts starp 20 finālistiem, kuri „Havana Club” zīmola lapā portālā draugiem.lv atbildēja uz dažādiem jautājumiem par Kubu un vienīgo īsto Kubas rumu – „Havana Club”. Kopumā viktorīnā piedalījās gandrīz 25 000 dalībnieku.

 

Kubas pēcpusdienu vadīja Aigars Runčis, savukārt par muzikālo noformējumu parūpējās DJ Mixmaster AG (Andris Gailis), kurš tālās un saulainās zemes ritmus atskaņoja no vinila platēm, bet ārieni bija pieskaņojis ar maksimālu līdzību leģendārajam Kubas līderim.