RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Dāvana Latvijas rokenrola karalim – lielā rokenrola karaļa vīns

Dāvana Latvijas rokenrola karalim – lielā rokenrola karaļa vīns
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 09.10.2012. 14:37

Latvijas rokenrola karalis Pits Andersons, kurš savā ilgajā mūziķa karjerā saņēmis virkni atzinību un balvu, tagad to klāstam var pievienot kādu ļoti īpašu dāvinājumu – „ELVIS The King of Rock ‘N’ Roll™ Cabernet Sauvignon” sarkanvīnu, kas ražots pēc Elvisa Preslija ģimenes pasūtījuma Kalifornijā, Delicato Family Vineyards vīna darītavā. Ļoti ierobežotā daudzumā ražotās sērijas vīnu rotā leģendārā Elvisa foto.

 

“Šis vīns ir kārtējais apliecinājums tam, cik joprojām milzīga ir Elvisa ietekme mūzikas pasaulē, cik nozīmīgs ir viņa vārds rokenrola kultūrā, un man ir patiess prieks, ka tagad vīns ir pieejams arī Latvijā,” sacīja pats dāvinājuma saņēmējs, piebilstot, ka šis vīns noteikti papildinās īpašo gaisotni, kas valdīs novembrī gaidāmajos E.Preslijam veltītajos vakaros.

 

Vīnu pazinējs un mūzikas lietpratējs Einārs Zalcmanis atgādina, ka daudzas slavenības aizraujas ar vīna biznesu, piemēram, aktieri Pjērs Rišārs un Žerārs Depardjē, kam pieder vīna dārzi, taču tajos ražotie vīni neizceļas ar personificētām etiķetēm.

 

„Šī vīna gadījumā Elvisa vārds un foto jau ir zīmols un tas, ka Preslija ģimene ir atļāvusi to izmantot, liecina par ļoti augstas raudzes vīnu,” spriež vīnu speciālists.

 

Dāvinājumu P.Andersonam pasniedza „Elvisa” vīna izplatītāja „SPI Distribution” pārstāvji, tādējādi atzīmējot, ka no septembra vīns ir pieejams Latvijas alkohola veikalos. Kā atzina uzņēmuma pārstāve – ja Latvijā ir kāds cilvēks, kuram noteikti būtu jānogaršo šis vīns, tas, protams, ir Pits Andersons – Latvijas rokenrola karalis.