RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Iedegs DINAMO RĪGA egli Līvu laukumā

Iedegs DINAMO RĪGA egli Līvu laukumā
Foto: no dinamoriga.eu (ekrānšāviņš no interneta)
KRUSTTEVS.COM · 02.12.2012. 10:32

Svētdien, 2. decembrī, pirmajā adventē, plkst. 17:00 Rīgā, Līvu laukumā notiks DINAMO RĪGA egles iedegšana, bet pirms tam, no plkst. 16:00, turpat norisināsies  pasākumi ar dziesmām, dejām, rotaļām un dažādām jautrām izdarībām, kā arī tirdziņa atklāšana.

 

Jau otro gadu pēc kārtas decembrī un janvārī DINAMO RĪGA egle rotās vienu no centrālajām Vecrīgas vietām – Līvu laukumu. DINAMO RĪGA Egles iedegšanas pasākums pirmajā adventē nu jau kļuvis par tradīciju, un 2. decembrī jau no plkst. 16:00 Līvu laukumā sāksies radošās darbnīcas bērniem,  priekšnesumi,  jautras rotaļas kopā ar  radošo  apvienību  "Pasaku nams", DINAMO RĪGA Talismanu, atraktīviem jauniešiem Sabīni Berezinu un Mārtiņu Ruski, bērnu popgrupām „Zvaigžņu putekļi” un „Little Poppy”, kā arī mazo solisti Keitu Krūmiņu.

 

Tieši plkst. 17:00 tiks iedegta egle, kas greznota ar DINAMO RĪGA spēļu vismazāko apmeklētāju dizainētajām  rotām. DINAMO RĪGA egle Līvu laukumā atradīsies visu svētku laiku un SIA Fīlings organizētā Ziemassvētku tirdziņa ietvaros pie tās līdz pat 2013. gada 15. janvārim brīvdienās un svētku dienās notiks dažādi  pasākumi un radošās darbnīcas bērniem „Pasaku nama” vadībā.

 

Avots: DINAMO RĪGA oficiālā mājas lapa