RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Dejotājs Škutāns un dziedātāja Upmane saka „nē” pasaules galam

Dejotājs Škutāns un dziedātāja Upmane saka „nē” pasaules galam
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 07.12.2012. 13:02

Kultūras bārā „Sapņi un kokteiļi” pēc īpašas formulas pagatavotais „Latvijas Sapņu kokteilis” veiksmīgi atgriezies no ceļojuma „kosmosā” kopumā mērojot 293 km no palaišanas vietas, Skrīveru meteoroloģiskā centra. 25 km augstumā virs zemes, balons pārsprāga, izplatot visas kokteilī ietvertās labās domas stratosfērā!

 

Laikā, kad visapkārt tiek kultivētas sliktās ziņas par pasaules galu, krīzēm, prom aizbraukušajiem un tautas aizvainojumu pret valsti, kultūras bāra “Sapņi un kokteiļi” entuziasti - Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta, DDB Latvija izpilddirektors Andris Rubīns, Latvijas Basketbola leģenda Igors Miglinieks, Škutāna Deju Skolas vadītājs Valdis Škutāns un grupas Astro’n’out soliste Māra Upmane - devās pretējā virzienā, sakot “nē” pasaules galam un palaižot kosmosā labās domas – burtiskā nozīmē!

 

„Mēs katrs esam citādāks, mums katram ir atšķirīgi sapņi, bet ir dažas sastāvdaļas, bez kurām nav iedomājams neviens sapņu kokteilis – tās ir cerība, prieks, laime, mīlestība un miers, tāpēc tieši tās mēs arī iejaucām Latvijas sapņu kokteilī”, stāstīja kultūras bāra “Sapņi un kokteiļi” direktore Aija Grīnfogele.

 

Iniciatīvas atbalstītāji piedalījās „Latvijas Sapņu kokteiļa pagatavošanas procesā, katrs pievienojot tajā savas labās domas. Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta: “Ir tik skaisti, ka radusies šāda ideja, ka mēs visi kopā varam dot cilvēkiem cerību un iedvesmu.” DDB Latvija izpilddirektors Andris Rubīns, uzsvēra, ka jāizdzīvo katru dienu uz pilnu klapi, un tiem, kas tomēr baiļojas par pasaules gala iespējamību, smaidot saka: “Vienkārši nopērciet nākamā gada kalendāru un redzēsiet – nekas nebeigsies!” Latvijas Basketbola leģenda Igors Miglinieks ieteica saglabāt mieru dvēselē, tad arī apkārtējie līdzcilvēki radīs mieru. “Kā nekā kļūstam vecāki un vairāk jāpaļaujas uz sevi”, piebilda I. Miglinieks.

 

Valdis Škutāns sapņu kokteilim pievienoja prieku un atgādināja: “Vajag pašiem domāt pozitīvi un palikt pozitīviem, jo pasaules gals kādam ir vienkārši izdevīgs bizness!” Savukārt Māra Upmane no gurpas Astro’n’out izteicās, ka viņai kā muzikālākajam astronautam ir gods piedalīties šādā akcijā un vārds mīlestība jau visu izsaka pats par sevi, to ikviens vienkārši jūt.