RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Vērtīgs padoms tiem, kuri bieži izmanto sms, lai kontaktētos!

Vērtīgs padoms tiem, kuri bieži izmanto sms, lai kontaktētos!
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
Linda Goldmane · 16.02.2013. 21:30

Mūsdienās cilvēkiem ir dotas dažnedažādas iespējas, lai sazinātos savā starpā. Viens no populārākajiem veidiem šobrīd ir iepazīšanās portāli. Neskatoties uz to, ka cilvēki ļoti bieži izmanto sociālos medijus, lai atrastu savu otro pusīti vai iepazītu kādu cilvēku tuvāk, ērtākais un uzticamākais veids vēl aizvien ir sūtīt sms jeb īsziņas. 

 

Vīrieši savā starpā arī diezgan bieži komunicē savā starpā izmantojot īsziņu palīdzību. Pastāv divi iemesli, viens no tiem ir uzzināt detalizētāku informāciju no otra cilvēku par kādu no interesējošajām tēmām. Otrs, lai pastāstītu un dalītos kādā notikumā vai asprātīgā atgadījumā. Pretējā gadījumā vīriešiem īsziņu sūtīšana liekas pilnīga laika izšķiešana.  

Bieži vien, sievietes, saņemot īsziņas no vīriešiem, atbild daudz plašāk un izplūst ļoti garos teikumos, kuri vīriešus garlaiko un aizkaitina. Tas ir tāpēc, ka sievietēm patīk daudz vairāk runāt un savā ziņā runāšana pa telefonu ir līdzvērtīga tam, ja sieviete uzraksta garu sms.         

Tāpēc, ja esi no tiem, kuriem nepatīk garas īsziņas un sieviete vēlas kaut ko pastāstīt, labāk viņai pateikt, ka esi aizņemts un uzklausīsi vēlāk viņas sakāmo. Tas, iespējams, palīdzēs un vēlāk pat sieviete aizmirsīs pateikt to, ko vēlējās teikt iepriekš.