RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Nedēļas nogalē noskaidros ”Mazais Reinis 2013” uzvarētājus

Nedēļas nogalē noskaidros ”Mazais Reinis 2013” uzvarētājus
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 08.03.2013. 15:30

Svētdien, 10.martā ”Reiņa trasē” ar trešo posmu noslēgsies bērnu mini slaloma sacensības "Mazais Reinis 2013". Slēpošanas prieku un sacensību garu tiek aicināti izbaudīt visi mazie slēpotāji līdz pat septiņu gadu vecumam, kuri ir apguvuši pirmās iemaņas slēpošanā un var patstāvīgi veikt nobraucienu sacensību trasē.

 

Sacensības notiks "AXA bērnu parkā" no plkst.12.00 līdz 13.30, reģistrācija no plkst. 10.00. Mazos slēpotājus sagaidīs rotaļas, slēpošanas aktivitātes, pikošanās, kameršļūkšana, kā arī bērnu priekam ”Reiņa trasē” ciemosies Pārsteigumu Karuseļa pasaku tēli ar Jogitu Pūpolu.

 

Līva Legzdiņa, ”AXA bērnu slēpošanas skoliņas” vadītāja: “Neskatoties uz pavasara tuvošanos, Reiņa trasē sniega segums joprojām ir labā kvalitātē un gana daudz, tāpēc nedēļas nogalē aicinām pašus mazākos slēpotājus kāpt uz slēpēm un aktīvi izkustēties kopā ar pieredzējušiem instruktoriem. Mazie censoņi varēs pārbaudīt savus spēkus mini slaloma sacensībās un mēroties prasmēm trīs vecuma grupās.”

 

Visi mazie dalībnieki, neatkarīgi no sasniegumiem, saņems apbalvojumus no visiem sacensību atbalstītājiem, diplomu un enerģijas atjaunošanai veicināšanas balvas no AXA - veselīgos graudaugu musli batoniņus un jaunās AXA bērnu auzu putriņas ar mellenēm un āboliem vai šokolādes gabaliņiem. Papildus balvām katrā posmā jaunie slēpotāji krāj punktus, kas svētdien, sezonas noslēgumā, palīdzēs noskaidrot sezonas labākos un ātrākos slēpotājus katrā no ieskaites grupām.

 

Reiņa trasē jau ceturto gadu darbojas "AXA bērnu slēpošanas skoliņa", kurā var apgūt slēpošanas iemaņas pieredzējušu instruktoru vadībā. "AXA bērnu slēpošanas skoliņa" paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam un apmācības notiek atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām tīrs līmeņu grupās. Sacensībās "Mazais Reinis 2013" piedalās arī daudzi bērniņi no slēpošanas skoliņas un uzrāda ļoti labus rezultātus, iegūstot arī godalgotas vietas.

 

Vairāk informāciju iegūt par sacensību nākamo posmu un tam pieteikties Jūs varat zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai rakstot e-pastu uz administracija@reinatrase.lv, norādot bērna vārdu, uzvārdu un dzimšanas gadu.

 

Sacensībām var pieteikties arī sacensību dienā. Vairāk informācijas par "AXA bērnu slēpošanas skoliņu" un sacensībām- www.reinatrase.lv