RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Veselības ministre Circene un šefpavārs Tannis noteikuši gardāko Sieviešu dienas ēdienu

Veselības ministre Circene un šefpavārs Tannis noteikuši gardāko Sieviešu dienas ēdienu
Foto: Kaspars Ūdris
KRUSTTEVS.COM · 11.03.2013. 17:11

Pagājušajā nedēļā OrangeCash&Carry ar īpaši dāmām veltītu pasākumu „Lieliskie Džentlmeņi” tika ieskandināta Starptautiskā Sieviešu diena, kā ietvaros allaž atraktīvais pavārs Elmārs Tannis kopā ar veselības ministri Ingrīdu Circeni, TV seju Egīlu Zariņu un citiem žūrijas pārstāvjiem lūkoja noskaidrot, kurai vīriešu komandai izdosies pagatavot vislabāko svētku cienastu dāmām.

 

Pasākuma uzmanības centrā bija atraktīvas kungu sacensības, kuru laikā trīs uzņēmumu komandas centās izpelnīties visaugstāko žūrijas locekļu novērtējumu, pagatavojot oriģinālas un gardas svētku maltītes sievietēm. Uzvarētāja laurus plūca kultūras bāra „Sapņi un kokteiļi” darbinieku komanda, kam izdevās izpelnīties vislielākās žūrijas simpātijas, savukārt godpilnajā otrajā vietā ierindojās restorāna „Cup&Cino” pārstāvji, bet trešie palika disko bāra „Angostea” dalībnieki. Žurijas priekšsēdētājs Elmārs Tannis atzina, ka lai gan Cup&Cino” ēdiens viņam garšojis vislabāk, Sapņi un kokteiļi” komanda izcēlusies ar vis virtuozāko un profesionālāko priekšnesumu, kas īpaši paticis arī žurijas dāmām.

 

Šovakar ar īpašu pirmssvētku gaisotni vēlējāmies iepriecināt tieši sievietes, parādot, cik lieliski kungi spēj parūpēties par mūsu sabiedrības dāmām, veltot viņām ne vienu vien pārsteiguma un gastronomisku baudu pilnu mirkli,” stāsta Antra Sietiņa, Orange Cash&Carry koncepta attīstītāja un vadītāja.

 

Kungu ēst gatavošanas mākslu, galda etiķetes zināšanas un kopējo tēla baudījumu izvērtēja īpaša žūrijas komisija – izcils pavārs, tostarp žūrijas komisijas priekšsēdētājs Elmārs Tannis, veselības ministre Ingrīda Circene, sabiedrības dāma Elita Drāke, uzņēmēja Iveta Feldmane, dziedātājs Roberto Meloni, pazīstamais horeogrāfs Edmunds Veizāns, būvuzņēmējs Valdis Kalnozols, Rīgas domes deputāts Ēriks Škapars, kā arī mediju pārstāvji – kulinārijas žurnāla “Četras Sezonas” galvenā redaktore Signe Meirāne. Vērtēšanas komisijā savas balsis nodeva arī portālu TVNet, Delfi, Puaro.lv, žurnālu Privātā Dzīve un Vakara Ziņas redaktori.

 

Pasākuma vadītāja lomā bija iejuties populārais kulinārijas guru Egīls Zariņš, savukārt par īpašu vakara noskaņu rūpējās talantīgais mūziķis un bijušais Mārtiņa Freimaņa skolnieks Arvīds Berķis.