RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Ar krāšņu ballīti nosvinēta kultūras bāra Sapņi un kokteiļi 3. dzimšanas diena FOTO

Ar krāšņu ballīti nosvinēta kultūras bāra Sapņi un kokteiļi 3. dzimšanas diena FOTO
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 09.04.2013. 10:23

Sestdien, 6.aprīlī ar ikgadējo Sviesta balli tika atzīmēta kultūras bāra “Sapņi un kokteiļi” 3 gadu dzimšanas diena.

 

Ballītes tēma šogad bija Sviests Holivudā, tāpēc visus kultūras bāra draugus, klientus un aicinātos viesus uz sarkanā paklāja sagaidīja pati PaMelone un Mičš BuKanjons - viņiem bija uzticēts novadīt balvu pasniegšanas ceremoniju “Zelta Zigmārs 2013”!

 

Ieradušies bija gan asa sižeta filmu, gan komēdiju veidotāji, un neiztika arī bez romantisko filmu veidotājiem un atveidotājiem.

 

Nominācijā “Labākais audio noformējums dažādām dzīves situācijām” sīvā cīņā ar Lady Gaga un Nikolaju Puzikovu uzvarēja meiteņu grupa DisCats, savukārt nominācijā “Kino industrijas gada pāris” uzvarēja grupa Musiqq – abas uzvarētāju grupas viesiem sniedza ugunīgus koncertus!

 

Kā saka kultūras bāra “Sapņi un kokteiļi” pārstāvji: “Mums ir prieks pateikt visiem draugiem, partneriem un foršajiem klientiem lielu paldies, ka esat kopā ar mums šos 3 gadus! Sviesta balle ir mūsu tradīcija jau  trešo gadu un visi to gaida ar nepacietību, lai kopā nosvinētu.”

 

Viesi varēja bildēties ar Džordžu Klūniju, Andželinu Džolliju un citām Holivudas “zvaigznēm” - teletūbijiem, Sikspārņa cilvēku, Čeburašku un multfilmas “Nu pogodi” varoņiem Vilku un Zaķi, kas visu vakaru rūpējās par viesu izklaidi.