RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

FOTO: Slaveni Latvijas pāri klausās dūdas un mielojas ar "zelta" torti

FOTO: Slaveni Latvijas pāri klausās dūdas un mielojas ar
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 11.04.2013. 15:43

Aizvadītajā nedēļā restorānā Benjamiņš norisinājās ekskluzīvas vakariņas skotu gaumē, kuru laikā dažiem no slavenākajiem Latvijas pāriem bija iespēja gan mieloties ar skotu tradicionālajiem ēdieniem, gan degustēt unikālu un retu viskiju, kā arī noslēgumā nobaudīt šokolādes kūku, kas tika dekorēta ar zeltu un svaigām ogām.

 

Viesu vidū bija vairāki sabiedrībā zināmi pāri – modes dīva Maija Silova kopā ar savu mīļoto Raimondu Elksni, Diāna Pīrāgs ar dzīvesdraugu - franču uzņēmēju Frenku Često (Franck Cesto), slavenais dejotājs un deju pasniedzējs Valdis Škutāns ar draudzeni, pasākumu organizatore Alise Kolosova, Zane Vaļicka ar vīru – uzņēmēju Gundaru Pētersonu, kā arī draugi - jūras braucēji un viskija mīļotāji Māris Gailis un Jānis Vaišļa. Izsmalcināto pasākumu organizēja uzņēmums MV Latvia - augstvērtīgo viskiju Burn Stewart Distillers pārstāvis Latvijā.

 

Vakara sākumā visus viesus sagaidīja speciāli sarūpēts welcome drink – kokteilis, kura sastāvā bija 18. gadsimtā būvētajā Deanston viskija darītavā darinātais viskijs Scottish Leader, bet par atbilstošu noskaņu parūpējās dūdotājs, kurš izpildīja tradicionālās skotu melodijas.

 

Viens no spilgtākajiem vakara gardumiem - tradicionālais skotu hagiss - pikants pudiņš, kas satur aitas gaļu, tika pasniegts ar kartupeļu biezeni, krāsnī ceptiem kāļiem, cukini, karamelizētiem burkāniem un šalot sīpolu mērci. Savukārt pasākuma izskaņā viesiem bija iespēja nobaudīt gardo šokolādes kūku Benjamiņš, kas tika dekorēta ar zeltu un svaigām ogām.