RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Ekskluzīvais koncertšovs Hennessy Artistry jau šo piektdien, 13.decembrī

Ekskluzīvais koncertšovs Hennessy Artistry jau šo piektdien, 13.decembrī
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 10.12.2013. 16:18

Piektdien, 13. decembrī ekskluzīvā Hennessy Artistry koncertšovā krāšņu muzikālo kokteili klubā Coyote fly izsmalcinātajai Rīgas publikai sniegs jaunā, talantīgā dziedātāja Ieva Sutugova, pasaules lielāko skatuvju biežs viesis, mūsdienu deju un house mūzikas izpildītājs ar spēcīgo balsi Erols Reids (Errol Reid) no Lielbritānijas un koris no Latvijas. 

 

Jau trešo gadu unikālais koncertšovs Hennessy Artistry iegriežas Rīgā, lai īpašam klausītāju lokam piedāvātu pārsteidzošu muzikālo baudījumu.  Sekojot Hennessy Artistry filosofijai par dažādu žanru un stilu, klasiskā un modernā miksēšanu, solistu un daudzbalsīga kora sniegumā neparastā izpildījumā ieskanēsies pasaules hiti no Alicia Keys, Leona Lewis, Beyonce, Kathy Perry, Whitney Huston un paša Erola Reida repertuāra, tādēļ gaidāmi arī ekstravaganti pārsteigumi.

 

Kā atzīst Erols Reids: “Ņemot vērā ka, nav viegli pārsteigt daudz pieredzējušos un pasaules šovus izbaudījušos klausītājus, katra jauna uzstāšanās ir kā izaicinājums. Esmu priecīgs par uzaicinājumu uzstāties fantastiskajai Rīgas publikai. Nešaubos, ka mūsu šovs stundas garumā liks aizrauties ikvienam!”

 

Ieva Sutugova par savu piedalīšanos Hennessy Artistry saka: “Līdz šim neesmu izpildījusi klubu mūziku, tādēļ ļoti interesanti šķita, kā stila un žanru miksēšana skanēs manā izpildījumā. No mūsu uzstāšanās noteikti ir gaidāmi gan muzikāli, gan skatuviski pārsteigumi, jau sākot ar to, ka ierastā divu, triju back-vocal dziedātāju vietā, būs vesels koris! Es ticu, ka šovs noteikti būs gana atraktīvs, ļoti uzlādēts ar daudzām pozitīvām emocijām, un piepildīs ar mūziku un labu garastāvokli!”

 

Iepriekšējos gadus uz Hennessy Artristy skatuves  klubā Coyote fly unikālus priekšnesumus jau ir snieguši  Latvijā pazīstami augstas raudzes mūziķi - marimbas virtuozs Rihards Zaļupe, čellu trio Melo–M,  Liepājas simfoniskais orķestris, populārās mūzikas pārstāvji – DJ Monsta, Musiqq, Amber, kā arī deju mūzikas vokālists Christian Burns no Lielbritānijas.

 

Kā uzsver koncertšova organizētāji, Hennessy Artistry ir mūsdienu dzīvesstila, mūzikas un kultūras neatņemama sastāvdaļa, kas ar lielu publikas atsaucību tiek uzņemta pasaules metropolēs. Starptautiskā, muzikālā platforma atbalsta radošus meklējumus pasaules mērogā, ļauj satikties dažādu valstu izpildītājiem uz vienas skatuves un radīt unikālu atmosfēru, ko ievesmo elegantais Hennessy kokteiļu miksēšanas stils.

 

Tāpat kā iepriekš, arī šogad koncertšovu būs iespējams apmeklēt tikai ar personiskiem ielūgumiem. Tos varēs iegūt, sekojot jaunumiem un piedaloties Hennessy Latvia organizētajās aktivitātēs vietnē www.facebook.com/hennessylatvia.