RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Mūziķis Gacho Arēna Rīga, izpildīs trikus ar savu BMX

Mūziķis Gacho Arēna Rīga, izpildīs trikus ar savu BMX
Foto: Ekrānšāviņš no video
KRUSTTEVS.COM · 03.03.2014. 09:24

Šī mēneša beigās 29. martā Arēnā Rīga norisināsies moto frīstaila šovs „Alex un draugi” kurā dalību ņems vietējais mūziķis un ekstrēmo sporta veidu cienītājs Gacho.

 

Gatis ar BMX sāka nodarboties 1995. gadā, tai laikā viņa treneris bija Dinns Danne. Gatis atzīst, ka braukšana ar BMX vienmēr ir bijusi sirdij tuva, taču 2004. gadā muguras traumas dēļ BMX tika atstāts novārtā, kā arī braukšana ar BMX nenesa Gatim peļņu, ar pliku mīlestību ģimeni nepabarosi, tā par BMX pamešanu izsakās Gacho.

 

Šobrīd Gatis var atļauties nodarboties ar šo sporta veidu, kad un kur viņš to vēlas, braukšana ar BMX Gatim sagādā baudu un liek justies dzīvam, laikā kad BMX bija nolikts malā manī sēdēja iekšā nepārvarama vēlme atsākt braukāties, bet savu iemeslu dēļ tas nebija iespējams, intervijā atklāj Gacho.

 

Gatis nopietni gatavojas martā gaidāmajam pasākumam, aizvada treniņus Ventspilī, apmeklē dažādus dirtus un uztur sevi labā formā. Gacho pamatnodarbošanās ir mūzika un koncerti, tāpēc ir piesardzīgs un piezemēts, bet bieži izpildot trikus veras ciet, smejoties piebilst Gacho

GACHO - FREESTYLE SHOW - Alex & Draugi | ARĒNA RĪGA | 29. marts 2014 from WFCABaltika on Vimeo.