RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Sieviešu dienu īpašu padara pretējā dzimuma uzmanība un ziedi

Sieviešu dienu īpašu padara pretējā dzimuma uzmanība un ziedi
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 07.03.2014. 10:30

Lai arī vairāk nekā 46% sieviešu 8. martu jeb Sieviešu dienu plāno atzīmēt kā īpaši – saņemot dažādus pārsteigumus vai dāvinot tos citām sievietēm, tomēr 12% respondentu, šos svētkus neplāno svinēt, secināts tirdzniecības centra Domina Shopping aptaujā. Turklāt 15% sieviešu atzīst, ka ik dienas izjūt uzmanību un tiek lutinātas no vīriešu puses tāpēc papildus pārsteigumus Sieviešu dienā negaida. 

 

Vairāk nekā 70% sieviešu atzinušas, ka visbiežāk 8. martā no vīriešiem saņem ziedus – piemēram, tulpes, narcises vai rozes. Tāpat iecienītāko dāvanu vidū ir saldumi, smaržas, īpašas vakariņas, vai pat vīriešu sacerētas dzejas rindas. Turklāt, kā liecina aptaujas rezultāti, sievietes ir pārliecinātas, ka tieši ziedi, komplimenti un pretējā dzimuma uzmanība Sieviešu dienai piešķir īpašu nozīmi.

 

Lai ikvienai sievietei 8. martu padarītu par neaizmirstamiem svētkiem un sagādātu vēl vairāk skaistu mirkļu, t/c Domina Shopping šajā dienā būs sarūpējis īpašus pārsteigumus. Mūsu pircējas saņems ne tikai komplimentus no elegantiem kungiem, bet arī vairāk nekā 6000 krāšņas rozes,” atklāj Eda Vecvagare, t/c Domina Shopping mārketinga vadītāja.

 

T/c Domina Shopping aptauja tika veikta februāra beigās tirdzniecības centra mājas lapā, un tajā piedalījās 250 respondenti.