RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Ar grandiozu pasākumu Jomas ielā atklāj jaunu izklaides un atpūtas vietu Klondaika

Ar grandiozu pasākumu Jomas ielā atklāj jaunu izklaides un atpūtas vietu Klondaika
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 17.06.2014. 16:59

Ar vērienīgu pasākumu Jomas ielā tika atklāta jaunā izklaides un atpūtas vieta “Klondaika”. Viesu un apsveicēju vidū bija sastopami arī tādi mākslinieki kā Intars Busulis, Ralfs Eilands, grupa Very Cool People, aizvadītā Pasaules čempionāta viens no labākajiem Latvijas izlases spēlētājiem Miķelis Rēdlihs un citi. 

 

Atklāšanas pasākumi, kas priecēja ikvienu garāmgājēju, notika visas dienas garumā, kur jau no dienas vidus par ballīšu atmosfēru Jomas ielā parūpējās tautā iemīļotais DJ MC Kress. Savukārt vakara gaitā “Klondaika” pārsteidza ar īpašu mākslinieku kokteili, kas neatstāja vienaldzīgu nevienu garāmgājēju, īpaši vērojot DJ Guano (Intars Busulis) lielisko sadarbību ar Ralfu Eilandu un grupu „Very Cool People”! Par garlaicību šajā vakarā varēja sūdzēties tikai cilvēki, kas tobrīd neatradās uz Jomas ielas. Vakara gaitā apmeklētājiem bija iespēja vērot arī patiesi iespaidīgu bāra šovu Gvido Elkšņa izpildījumā.

 

Savukārt pasākuma virsdiriģente jeb vakara vadītāja šarmantā un enerģiskā Agnese Puriņa, parūpējās par lielisku atmosfēru visa vakara garumā, neļaujot ne mirkli kādam atslābt. Lieliski sadarbojoties kopā ar māksliniekiem, Agnese Jomas ielā iedvesa dzīvību, uzturot pastāvīgu ballītes un svētku garu, iesaistot ikvienu viesi, tostarp arī nejaušus garāmgājējus, kuri nespējot pretoties lieliskajai atmosfērai.

 

Jaunās atpūtas vietas direktoram Mikam Liepiņam un dizainerēm - Dacei Āboliņai un Unai Putniecei pārgriežot sarkano lenti, tika atklāta jaunā “Klondaika” Latvijas galvenās kūrortpilsētas sirdī. “Nabas saite ir pārgriezta!” - ar šo kopīgo saucienu simboliski tika dots starts jaunās Jomas ielas atpūtas vietas dzīvei.

 

Atklāšanas svētkos tika pulcēts iespaidīgs Latvijas labāko dīdžeju kokteilis, kas nodrošināja mūziku jebkurai gaumei - DJ MC Kress, Bogdan Taran un DJ Saint ar saksafonistu Alex nodrošināja dejas līdz pat rīta gaismai. Atklāšana bija kā ieskats apmeklētājiem par gaidāmajām aktivitātēm – šādi pasākumi Jomas ielas „Klondaikā” notiks regulāri. Pozitīvās viesu emocijas un atsauksmes rāda, ka ieskats ir izturēts godam!

 

Šādi pasākumi var notikt tikai pateicoties lieliskam kolektīvam, tāpēc sanākušos viesus atklāšanas laikā ar jaunās atpūtas vietas darbiniekiem iepazīstināja pasākuma vadītāja Agnese Puriņa. Viņa atklāja katra jaunā klondaikas ģimenes locekļa sapņi un spēcīgākās iemaņas, lai apmeklētājiem būtu skaidrs, kurš cer nokļūt uz nākamajām olimpiskajām spēlēm, vai to, kurš ir sauļošanās eksperts!

 

Kopējās investīcijas jaunā objekta izveidē SIA “Furors” lēš aptuveni pusmiljons eiro apjomā. Tā ierīkota 170 kvadrātmetru lielā platībā. Tajā regulāri notiks dažādi izklaides pasākumi – populāru DJ uzstāšanās, konkursi un dažādas atrakcijas, sniedzot pozitīvas emocijas gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem. Atpūtas vietas ārpusē vasaras periodā darbosies arī terase.

 

Jaunatklātajā “Klondaikā” ir iespējams vērot tiešraidē plašu sporta pārraižu klāstu. Tāpat izklaides un atpūtas vietā būs pieejamas daudz un dažādas akcijas, kas saistās gan ar sezonālām aktivitātēm, gan lielākajiem sporta notikumiem pasaulē, piemēram – dažādi tematiskie kokteiļi, kurus gatavos Jūrmalas labākie bārmeņi. Šobrīd nozīmīgākais pasaules sporta forums notiek Brazīlijā, kur norisinās Pasaules kauss futbolā un ikviens interesents ir aicināts atbalstīt savus favorītus kopā ar citiem sporta faniem jaunatvērtajā “Klondaikā”.

 

Šobrīd visā Latvijā ir 29 izklaides un atpūtas vietas “Klondaika”, kas atrodas Rīgā, Alūksnē, Daugavpilī, Dobelē, Jūrmalā, Kuldīgā, Liepājā, Olainē, Rēzeknē, Salaspilī, Smiltenē, Talsos, Valmierā un Ventspilī.