RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

NETICAMI: Brāļi Rēdlihi strādās par bārmeņiem. IESAKI UN LAIMĒ T-KREKLU AR AUTOGRĀFIEM

NETICAMI: Brāļi Rēdlihi strādās par bārmeņiem.  IESAKI UN LAIMĒ T-KREKLU AR AUTOGRĀFIEM
Foto: Klondaika.lv
KRUSTTEVS.COM · 09.07.2014. 15:19

Piektdien, 11. jūlijā, no plkst. 20:00 līdz 00:00 Majoros, jaunatvērtajā izklaides un atpūtas vietā “Klondaika” (Jomas iela 40, Jūrmala) notiks jaunā “Miķeļa alus” degustācija, kuras ietvaros bārmeņu lomā iejutīsies populārie hokejisti brāļi Rēdlihi - Miķelis un Jēkabs.

 

Šajā sakarā hokeja faniem ir lieliska iespēja saņemt no jaunajiem „bārmeņiem” T-kreklu ar brāļu autogrāfiem.

 

Akcijas noteikumi:
1. Lai piedalītos balvu izspēlē, Tev jābūt izklaides un atpūtas vietas Klondaika (http://www.draugiem.lv/klondaika/) lapas sekotājam un jāspiež ’’IETEIKT’’ zem šīs ziņas akcijas norises laikā. Akcijas periods: 08.07.2014. – 11.07.2014.
2. 2014.gada 11.jūlijā pl
kst. 22:00 tiks noteikts viens laimīgais, kurš iegūs savā īpašumā T-kreklu ar brāļu Rēdlihu autogrāfiem (turpmāk- balva).
3. Balvu būs iespējams izņemt Jomas ielā 40, Jūrmalā līdz 2014.gada 31.jūlijam plkst. 17:00. Pretējā gadījumā tiks uzskatīts, ka akcijas dalībnieks ir atteicies no savas balvas.
4. Pie balvas saņemšanas personai tiks prasīts uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.
5. Akcijas uzvarētāji tiks izvēlēti pēc nejaušības principa un ar viņiem akcijas organizatori par balvas iegūšanu sazināsies un vienosies personīgi.
6. Akcijas organizētāji ir uzņēmumi SIA „Furors Cafe”, Reģ.nr.40003963896.

 

“Jomas ielas “Klondaika” jebkurā gadalaikā ir karstākais punkts Jūrmalā, jo šeit notiek trakākās ballītes pilsētā, kur regulāri uzstājās populāri vietējie un ārzemju skatuves mākslinieki. Tāpēc aicinu ikvienu cilvēku nākt pie mums un izbaudīt lielisku ballīšu atmosfēru, kā arī atveldzēties ar jauno alu, ko šo piektdien apmeklētājiem piedāvās paši brāļi Rēdlihi,” stāsta izklaides un atpūtas vietas “Klondaika”, Majoros, direktors Miks Liepiņš.

 

Pasākuma laikā starp brāļiem Rēdlihiem valdīs īsts sacensību gars. Katram būs savs īpašais kokteilis un notiks cīņa par to, kurš no dzērieniem būs pārdotākais. Tāpat paralēli visām aktivitātēm improvizētie bārmeņi noskaidros, kurš no viņiem ir naskākais dzeramnaudu vācējs. Visi vakara ienākumi no dzeramnaudas tiks novirzīti izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” organizētajam labdarības projektam “Laimīgā zvaigzne”. Papildus paredzēti dažādi konkursi, kur ikvienam būs iespēja piedalīties aklajā alus degustācijā, saņemt autogrāfus no brāļiem Rēdlihiem, kā arī cīnīties par vērtīgām balvām no “Miķeļa alus”.

 

Kā zināms, izklaides un atpūtas vieta “Klondaika”, Majoros, ar grandiozu burziņu tika atklāta pirms vairākām nedēļām, kā ietvaros Miķelis Rēdlihs prezentēja „Miķeļa alu”, kas nu jau nopērkams teju desmit „Klondaikās”. Jauno alu iespējams baudīt kopā ar plašu sporta pārraižu klāstu – piemēram, šobrīd tik aizraujošo pasaules kausu futbolā – Brazīlijā. Tāpat, jaunajā izklaides vietā apmeklētājiem tiek piedāvāts daudzveidīgs bāra sortiments, aizraujoši šovi un izklaides spēles.

 

Par “Miķeļa alu”:

Jau ziņots, ka 2014. gada martā populārais Latvijas hokejists Miķelis Rēdlihs dibināja savu alus darītavu – SIA “Miķeļa alus darītava”. “Miķeļa alus” ir dabīgs alus, ko gatavo, izmantojot klasisko vārīšanas metodi – ar vaļēju raudzēšanu un trīs nedēļu izturēšanu. Alus sastāvā ir augstākās kvalitātes izejvielas – vairāku veidu apiņi, raugs un dažādas iesala šķirnes.