RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Asas izjūtas gaidāmas Vecrīgas “Klondaikas” pilngadības svētkos

Asas izjūtas gaidāmas Vecrīgas “Klondaikas” pilngadības svētkos
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 24.10.2014. 10:35

Piektdien, 24. oktobrī, plkst. 20.00 Vecrīgā notiks izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” 18. dzimšanas dienas jeb pilngadības svinības. Pasākuma ietvaros bārmeņu lomā iejutīsies ļoti ekstrēms Mārtiņu duets – Baltijas MMA pussmagā svara čempions Mārtiņš Egle un motosportists Mārtiņš 'Alex' Aleksandrovičs, kurš ir pirmais sportists Baltijas valstīs, kas ar motociklu izpildījis atmugurisku salto.

 

Šādā veidā jaunie „bārmeņi” palīdzēs vākt ziedojumus izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” organizētā labdarības projekta “Laimīgā Zvaigzne” fondam, kas šobrīd atbalsta ventspilnieci Martu Fogeli, kurai nepieciešama operācija acs audzēju limphangeoma mazināšanai.

 

Kopā ar sportistiem gaidāma ekstrēma Vecrīgas „Klondaikas” 18. dzimšanas dienas ballīte, tāpēc ikviens apsveicējs, boksa vai ekstrēmo sporta veidu fans laipni gaidīts izklaides un atpūtas vietā, lai nogaršotu abu bārmeņu, ar adrenalīnu piepildītos, kokteiļus. Abi vīri sacentīsies arī par to, kurš būs naskākais dzeramnaudu vācējs, tāpēc sagaidāms, ka kokteiļu jaukšana būs īpaši atraktīva. Savukārt par kārtīgas ballītes atmosfēru rūpēsies šarmantā „Klondaikas” mārketinga speciāliste Agnese Puriņa.

 

Piektdienas vakarā Vecrīgā adrenalīns, lieliska ballīte, šovi un dažādi paraugdemonstrējumi būs atrodami vienuviet – izklaides un atpūtas vietā „Klondaika”, Grēcinieku ielā 1. Šādas pilngadības svinības vēl nebūsiet pieredzējuši.