RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Studija Easy Dance iemācīs dejot ikvienu

Studija Easy Dance iemācīs dejot ikvienu
Foto: Easydance.lv
KRUSTTEVS.COM · 01.12.2014. 10:22

Labāka atmiņa, stabilāka sirdsdarbība, augstāks pašvērtējums - tā ir tikai maza daļa no ieguvumiem, ko sniedz dejošana. Stundu ilgā salsas nodarbībā tiek sadedzinātas 600 kalorijas, kas ir apmēram tik pat, cik stundu ilgā skrējienā. Tātad dejas ir ne tikai fiziski aktīva nodarbe, bet tā uzlabo arī saskarmes spējas un palīdz socializēties (dejotājiem ir ļoti daudz festivāli, ballītes, tematiskie vakari – kaut kur taču pozitīvos ieguvumus vajag izmantot!).

 

Easy Dance ir viena no lielākajām pieaugušo deju studijām Latvijā. Apgūt tajā iespējams Salsu, Bačatu, Kizombu, Valsi, Tango, Ruedu, West Coast Swing un daudz citas dejas. – pilnu nodarbību grafiku var aplūkot šeit http://easydance.lv/site/nodarbibu-grafiks/.

 

Lai uzsāktu, nepieciešams tikai gribasspēks – studija gan partneri piemeklēs, gan apavus nebrāķēs. Lielā cieņā ir arī privātnodarbības vienam vai ar partneri, tās noder kautrīgajiem, laulāties gatavajiem, īpašas kustības, kombinācijas un stilus zināt gribošajiem.

 

Interesanti, ka klasisko deju kursos puiši reizēm piesakās vairāk nekā sievietes. Uz to, kādēļ tā, studijas vadītāja Vita Taube atbild: „Tas laiks, kad vīrieši kautrējās dejot, ir pagājis.

 

Mūsdienās neviens vairs nekaunās iet uz mērķi, tajā skaitā, ja mērķis ir iemācīties skaistiun izjusti kustēties.Turklāt vīrietis, kurš sievieti var pārliecinoši dejās izvadīt, diez vai nošaus garām citās jomās... “

 

Studijas piedāvājumā telpu noma, šovgrupas priekšnesumi, ‘‘team building‘‘ pasākumi un daudz kas cits!

 

Ja vēlies uzzināt kaut ko vairāk, ieskaties mājas lapā www.easydance.lv!