RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Korporatīvie pasākumi deju studijā Easy Dance

Korporatīvie pasākumi deju studijā Easy Dance
Foto: Easydance.lv/
KRUSTTEVS.COM · 09.12.2014. 18:08

„Team building“ nu jau kļuvis populārs un bieži lietots vārdu salikums, taču, ko tas nozīmē? Ikdienā strādājot kopā ar cilvēkiem, svarīgas ir savstarpējās attiecības un atmosfēra, kura valda birojā / noliktavā / studijā. Tā sekmē, vai tieši otrādi – bremzē darbu un vēlmi atrasties darba vietā.

 

Protams, vienas vai pat trīs stundu laikā darbinieku attiecības nevar padarīt perfektas (vismaz ne mākslīgi), taču var uzlabot komunikāciju, atbrīvoties no aizvainojumiem vai citām negatīvām, ikdienā uzkrātām emocijām. „Team building“ ir pasākums, kurā darbinieku kolektīvs nodarbojas ar kopīgām aktivitātēm, tādējādi stiprinot komandas garu un iepazīst kolēģus tuvāk, ļauj uz tiem paskatīties no cita rakursa, ne tikai pāri galdam.

 

Deju studija „Easy Dance“ piedāvā jautrus, atmiņā paliekošus pasākumus, turklāt studijas telpās, ar profesionāliem pasākuma vadītājiem. Tās var būt deju apmācības ar konkrētiem deju soļiem vai jautra animācija, kurā darbinieki atdarina priekšā rādītās kustības. Pirms / pēc šāda pasākuma iespējams klāt galdu un iepazīties VĒL tuvāk, starp citu, studijas telpās iespējams palikt arī visu nakti...

 

Bet piedāvājumu klāsts ar to nebeidzas. „Easy Dance“ gatavi palīdzēt ar korporatīvajiem pasākumiem – ballēm, parastiem tusiņiem, dzimšanas dienām, tikai kolektīvam domātām regulārām deju nodarbībām, tematiskajiem vakariem, šovgrupas priekšnesumiem un daudz ko citu. Ja Tev ir ideja, ko vēlies īstenot – studijas darbinieki palīdzēs to realizēt! Ja tāda jau ir – raksti uz info@easydance.lv!

 

Vairāk informācijas www.easydance.lv