RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Nepacietīgākie mīlnieki skūpstās jau Valentīndienas priekšvakarā

Nepacietīgākie mīlnieki skūpstās jau Valentīndienas priekšvakarā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.02.2015. 16:00

Valentīndienas priekšvakarā nepacietīgākie un drosmīgākie pāri “Apsara” tējas namiņā sacentās par karstākā foto iemūžināšanu. Konkursa “Apsaras skūpsts” dalībnieki nekautrējās uzņemt gana ilgus, kaislīgus un romantiskus skūpstu foto, sacenšoties par galveno balvu – romantiskām vakariņām.

 

Konkurss norisinājās pirmo gadu, metot izaicinājumu kūtrajiem latviešiem. Atklājot konkursu, priekšzīmi rādīja studentu kompānija no Vācijas, kas izpildīja atraktīvu kolektīvo skūpstu. Skūpstu stafeti pārņēma latviešu pāri, kas izrādījās ne mazāk kautrīgi.

 

“Priecājos, ka vēl ir tādi traki mīlnieki, kas nekautrējas publiski paust savas jūtas, turklāt gatavi visādām avantūrām. Jo kaislīgāk skūpstīsimies, jo straujāk zels un plauks Latvija! Tieši tik vienkārši. Un tam pat nav nekāda sakara ar Valentīndienu!” pasākuma mērķi skaidro “Apsara” īpašnieks Ikars Keišs.

 

Konkursa dalībnieki aicina pārīšus biežāk pamest savu komforta zonu un ļauties kādam trakam, kopīgam piedzīvojumam! “Par ko gan tur kautrēties? Mēs mīlam viens un otru un gribam, lai par to uzzina pasaule!” priecīgi stāsta konkursa dalībnieki Zane Kunšteina un Toms Mankus, kas vēl nesen savas jūtas apliecinājuši ar romantisku saderināšanos.

 

Konkursa uzvarētāja noteikšana tiks nodota sabiedrības rokās. Trīs dienu garumā kaislīgākie foto tiks nodoti “Apsara Zen” Facebook lapas sekotāju vērtēšanā. Pāra foto, kas līdz 16.februāra vakaram būs iemantojis lielāko “like” skaitu, drosmīgajiem mīlniekiem atnesīs gardu uzvaru jeb romantiskas vakariņas 69 eur vērtībā restorānā “B-bārs”.