RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

FOTO: TV seja Māris Grigalis un mūziķis Normunds Pauniņš atzīmē “Klondaikas” otro pilngadību

FOTO: TV seja Māris Grigalis un mūziķis Normunds Pauniņš atzīmē “Klondaikas” otro pilngadību
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 17.04.2015. 11:29

 Izklaides un atpūtas vieta “Klondaika” Dzirnavu ielā, kurā ietilpst arī restorāns “Tex-Mex”, nosvinējis savu otro pilngadību – 21 gada jubileju, pulcējot bijušos un esošos filiāles darbiniekus, starp kuriem bija arī TV seja Māris Grigalis un mūziķis Normunds Pauniņš, kuri īpaši rūpējās par pasākuma jautro noskaņu. Tāpat svinību laikā uzņēmums pateicās ugunsdzēsējiem, kuri 13. marta vakarā ļoti operatīvi un profesionāli novērsa ugunsgrēku, kas izcēlās aizdegoties kompleksa ventilācijas sistēmai. 

 

Jubilāru sveikt bija ieradies arī bijušais “Klondaikas” bārmenis Normunds Pauniņš, kas sabiedrībā plašāk pazīstams kā grupas “Otra Puse” solists. Bijušā „Klondaikas” mārketinga speciālista, tagadējā TV šovmeņa Māra Grigaļa iedrošināts, arī mākslinieks izstāstīja savus interesantākos piedzīvojumus, kas notikuši strādājot Pagrabiņā (filiāles neformālais nosaukums). Pēc formālās pasākuma daļas sekoja muzikālā ansambļa “Otra Puse” izpildītie skaņdarbi, kas kārtīgi iekustināja deju grīdu, neļaujot viesiem ne uz brīdi atvilkt elpu.

 

21 gada laikā uzņēmums ir attīstījies straujiem soļiem, kļūstot par nozīmīgu spēlētāju Latvijas izklaides industrijā. “Vēsturiski šī filiāle bijusi viena no centrālajām un iemīļotākajām atpūtas vietām. Vienmēr esam sekojuši līdzi laikam un cilvēku vēlmēm, lai “Klondaika” būtu izcilas izklaides sinonīms, nodrošinot saviem viesiem labākās iespējas, kā patīkami pavadīt brīvo laiku. Arī ieguldītais darbs apkalpošanas servisa pilnveidošanā ir atmaksājies, jo šogad uzvarējām kampaņas “Uzslavē labu servisu” kategorijā “Sporta un atpūtas centri”, kas lieku reizi pierāda, ka strādājam pareizajā virzienā,” tā jubilāru raksturo „Klondaikas” mārketinga speciāliste Agnese Puriņa.

 

Uz svinībām bija ieradušies bijušie filiāles direktori un darbinieki, kas gadu garumā ir bijuši nozīmīga daļa no Dzirnavu ielas “Klondaikas” plašās ģimenes. Katrs ģimenes loceklis iepazīstināja ar saviem interesantākajiem un spilgtākajiem notikumiem, kas piedzīvoti strādājot šajā filiālē. Savukārt pēc svinīgās daļas visi direktori saņēma dāvanas un apsveikumus. Sanākušajiem viesiem bija iespēja apskatīt īpaši sagatavotu foto atskatu, kurā bija apkopoti interesantākie un spožākie izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” notikumi visā pastāvēšanas laikā.