RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Zināmas jau 6 no 9 „Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas fināla melodijām

Zināmas jau 6 no 9 „Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas fināla melodijām
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 07.05.2015. 17:57

“Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas otrajā balsojumā par vietu finālā pārliecinošu balsu pārsvaru guva grupa “Liepavots” ar dziesmu “Pietura”. Otro lielāko balsu skaitu saņēma grupa “Baltie lāči” ar dziesmu “Pacel glāzi priekam”, bet trešā dziesma, kas tiek aptaujas finālā, ir “Paprasiet”, ko izpilda Santa Zapacka un Harijs Ozols.

 

Līdz ar to zināmas jau sešas no deviņām melodijām, kas 13. jūnijā, Jelgavā, Uzvaras parka estrādē krāšņā koncertā cīnīsies par “Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas otrās sezonas uzvarētāja godu.

 

Kā stāsta grupas “Liepavots” producents Sergejs Gurtiņš, dziesma “Pietura” ir patiess stāsts no dzīves. Puisis satika meiteni autobusa pieturā, viņi iemīlējās un kopā baudīja daudz skaistu mirkļu. Dzīve abus gan aizveda katru savā virzienā, taču vēl līdz šai dienai meitene no pieturas ir palikusi viņa atmiņā. Kādu dienu, braucot garām šai pašai pieturai, tapis teksts dziesmai, kas, “Liepavota” ieskaņota, jau drīz kļuvusi par tautā iemīļotu hitu.

 

“Iespēja piedalīties “Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas finālā mums ir ļoti svarīga, un fināla koncertam tiks pakārtota visa “Liepavota” vasaras koncertprogramma. Paldies par atbalstu mūsu faniem. Visu, ko darām, mēs darām priekš saviem klausītājiem,” saka Sergejs Gurtiņš.

 

Kopumā balsošana par iekļūšanu finālā norit trīs kārtās, un pēdējais balsojums sāksies piektdien, 8. maijā, un noslēgsies 17. maijā. Trešajā “Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas balsojumā par iekļūšanu finālā piedalīsies:

-       “Slavenais Jersikas orķestris” ar dziesmu “Vakarā”,

-       “Zaļā galma kapella” ar dziesmu “Nāc pie manis”,

-       grupa “Lauku muzikanti” ar dziesmu “Meitene no Rīgas”,

-       Liene Šomase un Jānis Moisejs ar dziesmu “Podziņa un diedziņš”,

-       grupa “Roja” ar dziesmu “Ja būtu Tu”,

-       grupa “Klaidonis” ar dziesmu “Vai tas var būt”,

-       māsas Legzdiņas ar dziesmu “Nāc puisīti”,

-       grupa “Laimas muzykanti” ar dziesmu “Vokors īt”,

-       grupa “Tequila” ar dziesmu “Pastaiga”.

 

Balsošana notiek www.dzintaradziesmas.lv, Draugiem.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas tālruni 80700000. No katra sociālo tīklu konta un telefona numura tiek pieņemta viena balss dienā.

 

“Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas otrās sezonas finālu šlāgermūzikas cienītāji šogad varēs vērot un klausīties ne tikai tiešraidē telekanālā LNT un Latvijas Radio 2. Pirmo reizi tas norisināsies brīvdabas koncertā un zaļumballē Jelgavā, Uzvaras parka estrādē. Koncertu vadīs iemīļotie LNT un Latvijas Radio 2 raidījumu vadītāji – Velga Vītola, Liene Šomase un Juris Hiršs.

 

Savukārt mūziķi, kas visas sezonas garumā guvuši vislielāko skatītāju mīlestību, “Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas vasaras tūrē no 3. jūlija līdz 22. augustam dosies ciemos pie saviem klausītājiem visā Latvijā, tādējādi īstenojot Amigo Dzintara dziesmu misiju – padarīt skaistākās dziesmas pieejamas ikvienam. Koncerti norisināsies Saulkrastos (3. jūlijā), Skrundā (10. jūlijā), Preiļos (18. jūlijā), Ogrē (24. jūlijā), Liepājā (1. augustā), Kandavā (8. augustā), Piltenē (14. augustā), Cēsīs (15. augustā) un Alūksnē (22. augustā). Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu paradīzē”.