RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

VIDEO: Noskaidroti Smiltenes “Klondaikas” Beer Pong turnīra kopvērtējuma uzvarētāji

VIDEO: Noskaidroti Smiltenes “Klondaikas” Beer Pong turnīra kopvērtējuma uzvarētāji
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 04.06.2015. 10:48

Smiltenes "Klondaikā" norisinājās 7.kārtas Beer Ponga sacensības, kas bija arī noslēdzošais posms čempionātā. Pateicoties saspringtajiem rezultātiem visu posmu garumā, trīs labākās komandas, kas dosies uz finālsacensībām Rīgā, noskaidrojās tikai pašā čempionāta finišā!

 

Pēdējā posmā, 13 komandu konkurencē, finālā tikās smilteniešu pārstāvētās komandas “Stroika” (Raivis Zariņš, Ivo Petrovs) un komanda “Airētāji” (Igors Lavriņenko un Kaspars Kozlovskis). “Stroika” fināla cienīgā cīņā pārspēja savus oponentus, izcīnot ne tikai uzvaru šajā posmā, bet arī kopvērtējumā!  

 

Savukārt trīs veiksmīgākie dueti, kas dosies uz finālsacensībām Rīgā, bija šī posma uzvarētāji R. Zariņš, I. Petrovs, 6. posma uzvarētāji valcēnieši Krišjānis Zušmanis un Raivis Rjabkovs, kā arī komanda “Skorpions” ar Jāni un Raiti Augstkalniem sastāvā. Tieši šiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties vērienīgākajās Beer Pong sacensībās, kas jebkad notikušas Latvijā. Tās pulcēs 18 komandas no visas Latvijas, noskaidrojot valsts prasmīgākos beerpongistus.

 

“Patīkami, ka labākie tika noskaidroti kopvērtējumā, izvērtējot visu posmu rezultātus. Tas izslēdz veiksmes faktoru, lielāku uzsvaru liekot uz pašu dalībnieku meistarību. Tāpēc esmu pārliecināts, ka uz finālsacensībām Rīgā no Smiltenes esam “aizsūtījuši” prasmīgākos šīs spēles lietpratējus. Savukārt pie mums “Beer Pong” sacensības atgriezīsies jau septembrī, ļaujot pa vasaru potenciālajiem dalībniekiem nedaudz patrenēties,” stāsta filiāles direktors Ivars Vorobjevs.

 

    Komanda “Airētāji”  darbībā (Igors Lavriņenko un Kaspars Kozlovskis).

 

Kopumā visās kārtās piedalījušās 27 komandas, turklāt ne tikai no Smiltenes, bet arī no tuvākās apkārtnes. Par balvām visos posmos rūpējas gan izklaides un atpūtas "Klondaika", gan alus ražotājs "Cēsu alus". 

 

Jau ziņots, ka ar mērķi veicināt studentu un alus cienītāju netradicionālās galda spēles "Beer Pong" popularitāti Latvijā, izklaides un atpūtas vietu tīkls "Klondaika" nodibinājis "Latvijas Beer Pong Federāciju". Tādā veidā pirmo reizi Latvijas vēsturē "Beer Pong" spēlei tiek radīts formāls ietvars, kas ļauj organizēt ne tikai nacionāla līmeņa, bet arī starptautiska mēroga "Beer Bong" sacensības atbilstoši pasaules praksei.