RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

„Borjomi” pikniks Lucavsalā pulcējis lielu skaitu apmeklētāju

 „Borjomi” pikniks Lucavsalā pulcējis lielu skaitu apmeklētāju
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 25.06.2015. 16:57

„Borjomi” pikniks, kas sestdien, 20.jūnijā, norisinājās Lucavsalā, pulcēja simtiem rīdzinieku un galvaspilsētas viesu – pasākuma dalībnieki, kuru vidū bija vairāki Latvijā pazīstami cilvēki, baudīja ne tikai gardu maltīti, bet arī atpūtu svaigā gaisā un uzmundrinošu mūziku. 

 

Organizatori – Gruzijas minerālūdens „Borjomi” pārstāvji Latvijā norāda, ka šis pikniks, kas Rīgā notiek jau trešo gadu, ir lielākais šāda veida pasākums, kāds jebkad sarīkots Latvijā.

 

“Organizējot pikniku, mēs sniedzam unikālu iespēju Rīgas iedzīvotājiem izbaudīt uz grila gatavotas mednieku desiņas, neizbraucot ārpus pilsētas. Šis pasākums Rīgā mums jau ir kļuvis par tradīciju. Šogad mēs plānojam sarīkot masveida piknikus arī vairākās citās Latvijas pilsētās,” sacīja „IDS Borjomi Europe” mārketinga menedžere Tatjana Rudiene.

 

Piknika laikā vairāki Latvijas pavārmākslas meistari Kaspara Jansona vadībā uz grila pagatavoja 150 kilogramus garšīgu mednieku desiņu, ko bija sarūpējis uzņēmums “Nākotne”. Pēc sātīgās maltītes piknika dalībnieki baudīja atspirdzinošo „Borjomi” minerālūdeni, kopuma izdzerot XXX šā dzēriena pudeļu.

 

Pasākuma laikā tika prezentēta „Borjomi” piknika vietu karte (www.borjomi.pikniks.lv), kas sniedz visu nepieciešamo informāciju par dažādiem atpūtas veidiem brīvā dabā ― labāko pikniku vietu kartes un fotogrāfijas, infrastruktūras un transporta savienojuma aprakstus, kā arī daudzus derīgus padomus.

 

„Borjomi” pikniku vadīja atraktīvais laika ziņu vīrs Māris Grigalis, bet tā apmeklētāju vidū bija vairāki slaveni cilvēki, tostarp Liene Greifāne, Roberto Meloni un Andris Kivičs.