RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

“Klondaikā” notiks lielākās “Beer Pong” sacensības Latvijā

“Klondaikā” notiks lielākās “Beer Pong” sacensības Latvijā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 05.06.2015. 09:54

6. jūnijā, plkst. 18.00, izklaides un atpūtas vietā “Klondaika”, Dzirnavu ielā 59, tiks aizvadīts “Klondaikas Beer Ponga” čempionāta fināls. Līdz šim vērienīgākajā “Beer Pong” turnīrā piedalīsies 16 labākās komandas no visas Latvijas, cīnoties par labākās “Beer Pong” komandas titulu.  

 

Jau no plkst. 17.00 sāksies dalībnieku ierašanās un komandu reģistrācija. Savukārt 18.00 tiks svinīgi atklātas finālsacensības, kas ilgs līdz pat 22.00. Savukārt pēc tam notiks apbalvošana, kā arī krāšņa ballīte visas nakts garumā.

Jau ziņots, ka izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” nodibinājis “Latvijas Beer Pong Federāciju”. Līdz ar biedrības izveidi, pirmo reizi Latvijas vēsturē “Beer Pong” spēlei tiek radīts formāls ietvars, kas ļauj organizēt ne tikai nacionāla līmeņa, bet arī starptautiska mēroga “Beer Bong” sacensības atbilstoši pasaules praksei. Tieši lielais “Klondaika Beer Pong” čempionāta fināls būs kā pirmais eksāmens organizatoriskajā ziņā federācijas pārstāvjiem.

 

“Esam gandarīti, ka šis turnīrs ir guvis lielu atsaucību visā Latvijā un katras filiāles pārstāvji raksturoja tieši azartisko atmosfēru starp komandām. Finālā būs labākās komandas, kas nodrošinās aizraujošu atmosfēru. Savukārt jaunās federācijas darbu ietvaros esam uzsākuši sarunas ar Pasaules Beer Pong federāciju par to, vai kāda no Latvijas komandām varētu piedalīties viņu organizētajos satelītturnīros,” stāsta izklaides un atpūtas vietu tīkla “Klondaika” mārketinga speciāliste Agnese Puriņa.

 

“Vidēji katrā kārtā piedalās vismaz 12 komandas, tāpēc prognozēt uzvarētāju ir grūti. Kopumā visās kārtās piedalījušās 27 komandas, turklāt ne tikai no Smiltenes, bet arī no apkārtējā reģiona. Šis ir netradicionāls izklaides veids un tieši tāpēc sākotnēji bija grūti piesaistīt dalībniekus uz jaunu avantūru, taču pēdējās sacensības rāda, ka cilvēkiem šis brīvā laika pavadīšanas veids ir iepaticies, līdz ar to pieaug dalībnieku skaits,” stāsta Smiltenes “Klondaikas” filiāles direktors Ivars Vorobjevs.

 

Pusgada garumā katra reģiona finālisti tika noskaidroti, vērtējot reģiona turnīru kopvērtējumu, tāpēc uz finālu dosies labākie no labākajiem. Turnīrs norisinājās izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” filiālēs Rīgā, Alūksnē, Daugavpilī, Dobelē, Jelgavā, Jūrmalā, Kuldīgā, Liepājā, Olainē, Rēzeknē, Salaspilī, Smiltenē, Talsos, Valmierā un Ventspilī, aptverot visus Latvijas reģionus.

 

Par balvām gan visās reģionālajās sacensībās, gan finālā rūpējas izklaides un atpūtas “Klondaika” un alus ražotājs “Cēsu alus”.