RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Kurts no S’T’A aicina uz koncertu Dublinā

Kurts no S’T’A aicina uz koncertu Dublinā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 29.07.2015. 11:38

Pēc vairāku gadu pārtraukuma, atsākot aktīvu koncertdarbību, pazīstamais pašmāju hip hop mūzikas izpildītājs Kurts 19. septembrī viesosies Dublinā, Swords, lai sniegtu koncertu latviešu repa cienītājiem. Līdzās Kurtam uz skatuves kāps arī DJ Plastic (klubs Kaļķu vārti).

 

Gatavojoties koncertam, Kurts norāda, ka koncertprogramma būs krāsaina. „Koncertā skanēs ne vien populārākie S’T’A un „Pilsētas leģendu” skaņdarbi, ar kuriem uzaugusi vesela hip hop mūzikas klausītāju paaudze, bet arī apvienības Sekkta dziesmas un pēdējos gados radītie singli. Nelielai intrigai varu arī teikt, ka vairākus muzikālus pārsteigumus klausītājiem būs sarūpējuši arī koncerta īpašie viesi – divi man tuvākie draugi un kolēģi,” stāsta mūziķis.

 

Kurts, kuru var dēvēt par vienu no latviešu hip hop mūzikas žanra pionieriem, savulaik plašāku atpazīstamību guvis darbojoties apvienībā S’T’A, klausītāju sirdis iekarojot ar tādām kompozīcijām kā „Labais puika”, „Manas pilsētas skati”, „Intervija” u.c. 2006. gadā sadarbībā ar Dj Krii viņš laida klajā savu solo albumu „Pilsētas leģendas”, bet gadu vēlāk, 2007. gadā, izveidoja pašmāju hip hop izpildītāju apvienību Sekkta. Pēdējo gadu laikā mūziķis aktīvi strādā pie sava otrā solo albuma ”Pilsētas leģendas 3. Noslēgums.   

 

Biļetes uz Kurta koncertu Dublinā, kas notiks sporta centrā ALSAA, iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā vai koncerta dienā, pasākuma norises vietā.