RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Vecrīgas viesnīcā „Grand Palace Hotel” notiks labdarībai veltīta Martas balle

Vecrīgas viesnīcā „Grand Palace Hotel” notiks labdarībai veltīta Martas balle
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 24.08.2015. 14:20

Viesnīcā „Grand Palace Hotel” jau otro reizi notiks grandioza labdarības masku balle, kurā saziedotos līdzekļus izmantos, lai veiktu medicīnas iekārtu iegādi Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas neiroķirurģijas nodaļas vajadzībām,informēja balles idejas autore un projekta koordinātore Sveta Leva.

 

Daļa no ienākumiem, ko organizatori saņems par balles ieejas biļetēm, tiks izlietoti, lai nopirktu augstas izšķirtspējas binokulāro mikroskopu, kas sniedz iespēju precīzi un kvalitatīvi noteikt galvas un muguras smadzeņu audzēju diagnozi neiroonkoloģiskajiem pacientiem operācijas laikā un klasiskā pēcoperācijas izmeklēšanā.

 

Līdzekļu vākšana norisināsies sadarbībā ar “Sergeja Jēgera labdarības fondu”.

 

Pagājušajā gadā „Martas balle” norisinājās pirmoreiz – tās laikā tika saziedoti vairāki tūkstoši eiro, lai bērni no maznodrošinātām ģimenēm visu 2015.gadu varētu nodarboties ar sportu, garīgi un fiziski attīstīties. Pagājušajā gadā „Martas ballē” piedalījās vairāk nekā 400 viesu, tostarp sabiedrībā pazīstamas personības.

 

„Ņemot vērā veiksmīgo projekta norisi pagājušajā gadā, sagaidām, ka šogad balles viesu atsaucība būs tikpat liela vai vēl lielāka. Šā gada projekta mērķis ir izveidot ikgadēju pasākumu, kas līdzinātos Vīnes Valsts operas ballei Austrijā, „Met Gala” ballei Ņujorkā vai Venēcijas masku ballei Itālijā. Šādas masku balles organizēšana ļauj iegūt naudas līdzekļus labdarībai un atbalstīt medicīnas nozari, popularizēt Latviju un Rīgu kā galamērķi ar ievērojamu vēsturi, veicināt ceļotāju skaita pieaugumu uz Latviju un Rīgu un satuvināt valstī dzīvojošās etniskās grupas,” sacīja Loeva.

 

Šogad balle norisināsies par godu Krievijas imperatores Katrīnas I dzimšanas dienai. Latvijā dzimusī un augusī Katrīna I, kuras īstais vārds bija Marta, kļuva slavena ar to, ka savas valdīšanas laikā bija filantrope un atbalstīja izglītību un zinātni.

 

Martas balle norisināsies viesnīcā „Grand Palace Hotel” Vecrīgā, Pils ielā 12, piektdien, 25.septembrī, plkst. 19.30. Balles viesus priecēs burvju mākslinieks Mr.Fox, grupa „DaGamba”, operdziedātāji Inese Galante un Sergejs Jēgers, māksliniece no Gruzijas Anna Motsonelidze, dziedātājs Roberto Meloni.

Pasākuma organizatore, Radio SWH+ balss Natālija Olesik kopā ar radiogeišu Ievu Adams iejutīsies vakara vadītāju lomā.

 

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā viesnīcas Grand Palace Hotel reģistratūrā, Vecrīgā, Pils ielā 12. Vairāk informacijas www.grandpalaceriga.com

 

Viesnīca „Grand Palace Hotel” ir viena no vadošajām viesnīcām valstī ar augstu reputāciju un apkalpošanas līmeni. Viesnīca jau vairākkārt ir veiksmīgi organizējusi starptautiska līmeņa labdarības pasākumus un akcijas, piemēram, „The Global Party” 2011., 2013.gadā, “Martas balli” 2014.gadā kā arī citus labdarības pasākumus. Jau daudzu gadu garumā viesnīca atbalsta arī Ģimenes krīzes centru "Dzeguzīte".