RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Baudas & izpriecas

Latvijā izsludina nebijušu solidaritātes programmu visiem izklaides industrijā strādājošajiem

Latvijā izsludina nebijušu solidaritātes programmu visiem izklaides industrijā strādājošajiem
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 22.10.2015. 15:12

Rūpējoties par visiem Latvijas izklaides industrijas darbiniekiem, izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” izsludinājis unikālu solidaritātes programmu, kas paredz īpašu attieksmi pret saviem “amata brāļiem un māsām” – piedāvājot izklaides sfērā strādājošajiem ekskluzīvi veidotu dzērienkarti. 

 

Izklaides industrijas darbiniekiem domātajā dzērienkartē par īpaši pazeminātām cenām atrodami visi populārākie alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni, turklāt tie ir pieejami visā izklaides un atpūtas vietu tīklā “Klondaika” jeb kopumā 30 uzņēmuma struktūrvienībās visā Latvijā.

 

 “Mēs ļoti labi zinām, ka izklaides industrijā strādājošo cilvēku noslodze ir ļoti liela – nemitīgi tiek skriets no maiņas uz maiņu. Turklāt ne visos šāda veida uzņēmumos darbiniekiem tiek piedāvātas atlaides un ne visur darbiniekiem ļauj atpūsties savā darba vietā, tāpēc, domājot ne tikai par saviem darbiniekiem, mēs pieņēmām lēmumu rūpēties arī par citiem izklaides industrijā strādājošajiem. Solidaritātes programmas ietvaros mēs piedāvājam citu uzņēmumu darbiniekiem izbaudīt kvalitatīvu atpūtu pie mums, jo viņiem ir jāprot ne tikai čakli strādāt, bet arī atpūsties un atzīmēt veiksmīga darba cēliena noslēgumu,” stāsta izklaides un atpūtas vietu tīkla “Klondaika” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

 

Piedalīties solidaritātes programmā aicināts ikviens atbilstošās profesijas pārstāvis vai pārstāve – bārmenis, viesmīlis, pavārs, zāles pārzinis, spēļu iekārtu pārraugs, krupjē, kā arī bāru, restorānu un spēļu zāļu vadītāji. Pastāv iespēja, ka pieaugot interesei un pieprasījumam no klientu puses – profesiju pārstāvju saraksts varētu tikt paplašināts. Šo amatu pārstāvjiem, lai izmantotu atlaidi, vispirms būs jāpiereģistrējas pie bārmeņa, pierādot to, ka viņš tiešām strādā atbilstošā amatā. Savukārt pēc reģistrācijas viņiem tiks izsniegta “Respecto” karte, kas turpmākajiem pirkumiem automātiski piešķirs atlaidi ne tikai  dzērieniem, bet visam bāra un restorāna sortimentam kopumā. Plašāku informācija par piedāvājumu var jautāt izklaides un atpūtas vietu tīkla “Klondaika” filiālēs pie personāla.