RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Lasāmviela

KRUSTTEVS.COM iesaka: Nikolasa Spārksa romānu "Talismans"

KRUSTTEVS.COM iesaka: Nikolasa   Spārksa  romānu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 08.10.2012. 18:37

Tikko iznācis Nikolasa Spārksa romāns "Talismans", kura galveno varoņu piedzīvojumus vēl pavisam nesen varēja baudīt uz lielajiem ekrāniem tāda paša nosaukuma filmā. Tagad romantiskās sāgas cienītāji varēs palutināt sevi ar sirds siltuma un mīlestības, veiksmes un nejaušības, kā arī skarbu likteņa pavērsienu pilnu drāmu lieliskā autora Nikolasa Spārksa izpildījumā.

 

Talismans ir romāns, kas vēstī par pārsteidzošiem likteņa pavērsieniem un patiesu, nedziestošu mīlestību.


Romantikas un spriedzes caurvītais romāns apbur un uzrunā sirds valodā...

Entertainment Weekly

 

Amerikas Savienoto Valstu jūras kājnieks Logans Tibo savas trešās misijas laikā Irākā tuksneša smiltīs atrod jaunas smaidīgas sievietes fotogrāfiju. Tās otrā pusē rakstīti tikai divi vārdi: «Sargi sevi!»

 

Tibo paņem fotogrāfiju un nēsā to sev līdzi formastērpa kabatā. Jau pavisam drīz Tibo mana, ka viņam pievērsusies negaidīta veiksme – viņš laimē pokera spēlēs un izdzīvo pat visbezcerīgākajās situācijās.

 

Atgriezies no misijas, Tibo dodas garā pārgājienā cauri visai valstij, lai uzmeklētu fotogrāfijā redzamo sievieti...

 

Nikolass Spārks ir viens no lasītāju iemīļotākajiem romānistiem. Viņa grāmatas izdotas vairāk nekā piecdesmit miljonos eksemplāru visā pasaulē un ir tulkotas vairāk nekā četrdesmit valodās. Četri viņa romāni ir ekranizēti. Filma „Talismans” ir aizkustinajusi tūkstošiem kinomīļu visā pasaulē, tostarp arī Latvijā.

 

N. Spārks un Dens Brauns ir vienīgie autori, kuru darbi veselu gadu atradušies New York Times bestselleru augšgalā. Rakstnieks, kuram, starp citu, ir melnā josta teikvando un kura Notrdamas universitātes vieglatlētikas rekords joprojām nav pārspēts, savā būtībā ir ārkārtīgi jūtīgs, mīlošs un romantisks cilvēks.

 

Entertainment Weekly lasītāju vidū N. Spārkss atzīts par visiemīļotāko rakstnieku, kura psiholoģiski dziļās un neticami romantiskās grāmatas apbur un uzrunā sirds valodā...

 

Šis romāns ievelk un burtiski liek dzīvot kopā ar tā varoņiem priekos un bēdās.

Daily Mail

 

Dziļi aizkustinošs, brīnišķīgi uzrakstīts.

Booklist

 

Ir vērts pavadīt nakti ar šo grāmatu.

People