RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Lasāmviela

Jauna mūzikas žanra, SmartRock, radītāji – grupa UpSent

 Jauna mūzikas žanra, SmartRock, radītāji – grupa UpSent
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 25.08.2015. 15:45

Grupa, kas ir apsveicama ar saviem lielajiem sasniegumiem nedaudz vairāk kā gada laikā, UpSent gatavo savus klausītājus jaunam singlam un klipa prezentācijai, kā arī izdod singlu "I Can't Get Enough"un iepazīstina ar jaunradītu mūzikas žanru.

 

Grupa UpSent izveidojās 2014. gada janvārī no gupu Invasion (Vadims Medvedevs - bass, Alekss Fedorovs - ģitāra) un Scary Mary (Žeņa Kobzev - vokāls, ģitāra) dalībniekiem. Pavisam nesen, šī gada augustā, vīrišķīgajam trio piebiedrojās pazīstams DJ no promo-leibla "Platz für Tanz" - Nikola Negorod. Pavasarī grupa prezentēja savu debijas mini-EP «How Far We Can Go», kas pieejams iTunes un Spotify servisos, kurā iekļautas 5 labākās autordziesmas.

 

UpSent mūzikai ir raksturīgs akustiskās ģitāras un modernās elektronikas skaņas apvienojums, kā arī dziļa, piesātināta lirika un neparastās harmonijas, kas kopā rada intriģējošu pēcgaršu un ko grupas puiši ir nodēvējuši par jaunu mūzikas žanru – SmartRock.

 

Pēdējā gada laikā grupa mērķtiecīgi guvusi popularitāti un savas aktīvās darbības rezultātā sniegusi 20 koncertus, no kuriem daži bija kopā ar tādām zvaigznēm kā Andrea Bocelli, The Offspring, Zemfira, U-Piter, kā arī piedalījās populārās Krievijas grupas Би-2 koncertā, kā iesildošā grupa, Mežaparka Lielajā estrāde, kas norisinājās šī gada 16. augustā.

 

Tāpat arī šogad tika radīts mūzikas video dziesmai «Waterfall», ierakstītas vairākas Depeche Mode un Ivan Dorn dziesmu "cover"  versijas,  kuras ļoti augsti novērtēja pašmāju un starptautiskā auditorija. 

 

Šobrīd grupa turpina darbu studijā un plāno izlaist albuma pilno versiju vinila platē. Top jaunais mūzikas video dziesmai «Naked», ko UpSent plāno prezentēt septembra beigās, taču šobrīd grupa nodod saviem klausītājiem oriģināldziesmu "I Can't Get Enough". Kā saka paši grupas dalībnieki: “Dziesma "I Can't Get Enough" ir drosmīgs eksperiments, kurā ir apvienoti elektronisko deju mūzikas ritmi kopā ar roka skanējumu, elektro un akustiskajām ģitāram, dinamisko vokālu un vienkaršo, bet gaumīgo, tekstu”.

 

Dziesmu „I Can’t Get Enough” vari noklausīties šeit: https://soundcloud.com/upsent-band/i-cant-get-enough-how-far-we

 

Vairāk ar grupas UpSent mūziku, video un dažadiem jaunumiem var iepazīties mājaslapā http://www.upsent.lv/.