RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Iespējas palutināt mīļotās ar jaunākajiem latviešu modes zīmoliem

Iespējas palutināt mīļotās ar jaunākajiem latviešu modes zīmoliem
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 09.10.2012. 14:13

Sestdien, 6. oktobrī noslēdzies modes festivāls Riga Fashion Mood. Turpinot festivālā iesākto līdz 14. oktobrim pie tirdzniecības centra Spice B ieejas urbānā konstrukcijā - 7 zilos konteineros darbojas Modes iela - veikals ielas garumā, kurā apmeklētājiem ir ekskluzīva iespēja iegādāties 35 Latvijas vadošo dizaineru radītus apģērbus un aksesuārus.

 

Modes veikalā pie Spices nopērkami vadošo Latvijas modes mākslinieku - Natālijas Jansones, Baibas Ripas, Annas Led, Aleksandra Pavlova, Dāvida, Keitas, kā arī jauno modes zīmolu Qoo Qoo, One Wolf, Reiņa Ratnieka un citu autoru oriģināldarbi. Unikālais veikals būs atvērts līdz 14. oktobrim darba dienās un sestdienās no plkst. 10.00 – 20.00, svētdienās no plkst. 10.00 - 18.00.

 

Riga Fashion Mood, kas norisinājās pie Spices un demonstrēja latviešu dizaineru jaunās kolekcijas, norisinājās no 4.-6.oktobrim un guva plašu skatītāju atsaucību. Festivāla noslēgumā 6. oktobrī plkst. 18.00 notika bezmaksas Spice Mood skates, kurā tika parādītas Spices zīmolu Tommy Hilfiger, Max & Co, Monton, iBlues, Clarks un TASTE LATVIA pop up store, kā arī t/c Spice jauno veikalu ALDO apavu, britu modes zīmola NEXT, pasaulslavenā United Colors of Benetton un itāļu zīmola PENNYBLACK jaunās kolekcijas. Modes skašu laikā uz ekrāniem t/c Spice info aplī, kā arī mājas lapā www.spice.lv pircējiem bija iespēja neklātienē vērot pasākuma norisi tiešraidē.