RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

KRUSTTEVS.COM iesaka: Jaunās THOMAS SABO smaržas kungiem

KRUSTTEVS.COM iesaka: Jaunās THOMAS SABO smaržas kungiem
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 26.10.2012. 09:47

Rudens sezonu kosmopolītiskais dzīvesstila zīmols THOMAS SABO iesācis ar smaržīgiem jaunumiem. Līdzšinējo smaržu klāstu papildina divi jauni smaržu aromāti: vīriešiem tas ir „Rebel at Heart” aromāts, bet sievietēm – „Glam’N’Soul” smaržu buķete.

 

Pēc pirmo divu smaržu aromātu „Charm Rose” un „Charm Kiss” veiksmīgas ienākšanas tirgū 2011. gadā zīmols THOMAS SABO šoruden smaržu klāstu papildinājis ar diviem jaunumiem: ar vēl vienu aromātu dāmām „Glam’N’Soul” un ar jaunumu – aromātu vīriešiem „Rebel at Heart”. Abi divi jaunie THOMAS SABO smaržu aromāti „Rebel at Heart” un „Glam ‘N Soul” ir paslēpti maģiskās zemeslodēs. Atverot smaržu flakonus, atklājas THOMAS SABO daudzveidīgā pasaules smarža visā tās burvībā, pretstatos un dažādībā divās unikālas smaržu buķetēs gan sievietēm, gan vīriešiem.

 

„Ne tikai rotaslietās, bet arī smaržās atklājas kosmopolītiskais pasaules redzējums. Tā ir iedvesma, kas ir pilna ar pretstatiem, piepildīta ar iespējām. THOMAS SABO, aizvien papildinot savu klāstu ar jauniem elementiem, sniedz iespēju tendenču noteicējiem, personībām un modes cienītājiem visā pasaulē iedvesmoties un paust savu noskaņojumu. THOMAS SABO pasaulē personības ir visi. Tādas personības, kas atpazīst viena otru un atpazīst ikdienas pūlī savus domubiedrus,” skaidro zīmola THOMAS SABO tirdzniecības vadītāja Baltijas valstīs Anita Streiča.

 

Smaržas „Glam ‘N Soul” ir veltītas pašpārliecinātai, drosmīgai un neatkarīgai sievietei. Tādai dāmai, kura par spīti tās spēkam un gribai ir gatava rīkoties arī impulsīvi: ar sievišķu burvību, intuitīvu kaislību un dvēseles siltumu. Pasaule ir šīs sievietes skatuve, un viņas aizvien pieaugošā harisma ir papildināta ar pilienu rokenrola attieksmes. Ziedu un augļu smaržu nianses izvēlētas no visdažādākajām pasaules vietām. Rezultātā ir iegūts izteikti izsmalcināts smaržu aromāts, kas pildīts starojošā, baltā zemeslodes formas flakonā.

 

„Rebel at Heart” ir pirmais zīmola THOMAS SABO smaržu aromāts vīriešiem, kas piestāv tāda paša nosaukuma rotaslietu līnijai. Smaržas piestāv harismātiskam vīrietim ar kosmopolītisku stilu un ar rokenrolu attieksmē pret dzīvi. Ekstravagantais smaržūdens, kas tapis no vērtīgām sastāvdaļām, atgādina meža noskaņas papildinātas ar pikantu enerģiju. Masīvi ekspersīvais smaržu flakons veidots zemeslodes formā. Vīrišķi melnais dominē arī smaržu iepakojumā, ko visapkārt klāj gaiši burti ar smaržu nosaukumu, saglabājot vīrišķo noskaņu.