RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

Rīgā tiek atklāts pirmais zīmola „GUESS by Marciano” veikals

Rīgā tiek atklāts pirmais zīmola „GUESS by Marciano” veikals
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 02.11.2012. 19:32

T/c Galerija Centrs tika atklāts veikals GUESS by Marciano. GUESS by Marciano ir Poldma Traiding LTD apģērbu importētāja Baltijas valstīs piecdesmitais veikals. Pasākuma viesi atzina, ka jaunā zīmola apģērbi iezīmējas ar īpašu eleganci un kvalitatīviem materiāliem. 

 

100 kvadrātmetru lielais GUESS by Marciano veikals atrodas Rīgā, tirdzniecības centrā Galerija Centrs un piedāvā apjomīgu modernu un izsmalcinātu 2012.gada rudens / ziemas kolekcijas preču klāstu.

 

Pasākuma laikā klātesošos viesus ar muzikālu priekšnesumu priecēja Jolanta Gulbe – Paškeviča, Deniss Paškevičs un pianists Artjoms Sarvi. Viesiem bija iespēja noskatīties modes skati, kur Latvijā pazīstami modeļi demonstrēja jaunās rudens / ziemas kolekcijas.

 

Madara Burka, uzņēmuma vadītāja Latvijā: „Latvijā kopumā apģērbu importētājam Poldma Traiding LTD ir atvērti desmit veikali, kuru skaitā tagad ir arī GUESS by Marciano. GUESS by Marciano šīs sezonas piedāvājumā sievietēm atslēgas elements ir vīrišķīgs minimālisms. Kolekcijas galveno toni nosaka vīrišķīgi piegriezumi apvienojumā ar sievišķīgām un elegantām krāsām un materiāliem. GUESS by Marciano vīrietim piemīt izmeklēta un galanta klasiskā britu džentelmeņa daba – kolekcijas stilistika atbilst viņa vēlmēm, kāds viņš gribētu izskatīties uzņēmuma padomes sēdē, un vienlaikus ir pietiekami daudzpusīgs.”

 

Zīmola unikālo garu papildina satriecoši tēli no GUESS by Marciano 2012.gada rudens / ziemas sezonas reklāmas kampaņas, kuras radošais vadītājs bija GUESS Inc. valdes priekšsēdētājs un radošais direktors Pols Marčiano (Paul Marciano) un kuru īstenoja Hunter and Gatti komanda. Kampaņas tēlus iemieso eleganta GUESS by Marciano sieviete un mūsdienīgs GUESS by Marciano vīrietis.

 

Jaunais GUESS by Marciano veikals var lepoties ne vien ar stilīgu un modernu izskatu, bet arī ar pieejamas cenu kategorijas rotu kolekcijas piedāvājumu sievietēm un vīriešiem, kā arī lielu GUESS Accessories un GUESS Footwear jaunāko modeļu apavu un somu kolekciju, pulksteņu, juvelierizstrādājumu un saulesbriļļu klāstu.