RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

EROTĀ ar pikantu modes skati startēs aksesuāru zīmols LeCordes

EROTĀ ar pikantu modes skati startēs aksesuāru zīmols LeCordes
Foto: www.lenagimanova.com
KRUSTTEVS.COM · 20.02.2013. 18:26

Pikanti? Kārdinoši? Valdzinoši? Šie vārdi precīzi raksturo modes zīmola LeCordes jaunāko aksesuāru kolekciju. LeCordes elegantie un sievišķīgie aksesuāri izceļ sievietes seksualitāti, liekot tām justies vēl pievilcīgākām.

 

LeCordes šovā EROTS valdzinās publiku ar īpašu modes skati, kuras lepnums ir jutekliskie mežģīņu bikšturi un zeķturi, kas padara sievieti iekārojamu gan ikdienā – publiskā vidē, gan guļamistabā – privātā atmosfērā. LeCordes kolekcijas rotas radītas ar mērķi rosināt vīrieša iztēli un izsapņot viskvēlākās vēlēšanās. Ķēžu tipa rotas kalpo kā papildinošs akcents pikantai veļai vai peņuāram. Kaislības var sākties!

 

„Un atceraties – tieši akcenti ir tie, kas mūs izceļ visvairāk, tāpēc ļaujamies tiem! LeCordes aksesuāriem nav sezonas vai noilguma, tie ir piemēroti jebkuram brīdim, kad sieviete vēlas būt īpaša, un šādiem brīžiem ir jābūt daudz,” akcentē LeCordes zīmola vadītāja Jeļena Blate-Deksne.

 

Veidojot bikšturu kolekciju, tika ņemtas vērā mūsdienu dzīvesstila tendences – padarīt sievieti iekārojamu arī ikdienā, tajā pašā laikā saglabājot eleganci un noslēpumainības oreolu. Bikšturi rosina iztēli par kaut ko īpašu, romantisku un drusku mistisku. Un reizēm tā gribās kaut ko savādāku – atļauties mazām detaļām un akcentiem.