RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

EROTĀ ar pikantu šovu prezentēta pirmā mežģīņu bikšturu kolekcija Latvijā

EROTĀ ar pikantu šovu prezentēta pirmā mežģīņu bikšturu kolekcija Latvijā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 23.02.2013. 20:22

Erotiskajā šovā „EROTS” īpašā modes skatē vietējais aksesuāru zīmols "LeCordes" prezentējis pirmo mežģīņu bikšturu kolekciju Latvijā.

 

„EROTA” atklāšanas pasākumā starp pikantiem ārzemju un pašmāju erotikas zvaigžņu priekšnesumiem publiku valdzināja arī īpaša aksesuāru modes skate, kuras centrā bija jutekliski mežģīņu bikšturi un zeķturi, parādot, ka sieviete var būt iekārojama gan ikdienā – publiskā vidē, gan guļamistabā – privātā atmosfērā. „LeCordes” kolekcijas rotas radītas ar mērķi rosināt vīrieša iztēli un izsapņot viskvēlākās vēlēšanās. Ķēžu tipa rotas kalpo kā papildinošs akcents pikantai veļai vai peņuāram. Kaislības var sākties!

 

„Tieši akcenti ir tie, kas mūs izceļ visvairāk, tāpēc ļaujamies tiem! Aksesuāriem nav sezonas vai noilguma, tie ir piemēroti jebkuram brīdim, kad sieviete vēlas būt īpaša, un šādiem brīžiem ir jābūt daudz”, akcentē „LeCordes” zīmola vadītāja Jeļena Blate-Deksne.

 

Veidojot bikšturu kolekciju, tika ņemtas vērā mūsdienu dzīvesstila tendences – piešķirt sievietei šarmu arī ikdienā, tajā pašā laikā saglabājot eleganci un noslēpumainības oreolu. Bikšturi rosina iztēli par kaut ko īpašu, romantisku un drusku mistisku.

 

„Ja kādreiz bikšturus mēdza nēsāt slepeni kā apakšveļu, neizrādot publiski, veidojot tos no platām lentām, kas piespraužami ar pogām pie biksēm ar augsto vidukli, tad mūsdienās bikšturi atgriežas modē pilnīgi citā ampluā – kā eleganti un sievišķīgi aksesuāri, izceļot daiļā dzimuma pārstāvju seksualitāti. Jaunie mežģīņu bikšturi veidoti klasiski melnā un sarkanā krāsā, kas lieliski pieskaņojami jebkuras sievietes garderobei”, stāsta J. Blate-Deksne.

 

Modes skatē uzstājās un „LeCordes" aksesurārus prezentēja Dimitry & show group Instinct".