RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Mode

BETOLLI – jauns modes zīmols Latvijā

BETOLLI – jauns modes zīmols Latvijā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 01.03.2013. 11:10

Kā lietišķā biznesa pasaule, tā arī ikdienas darbi izvirza savus nerakstītus likumus, tāpēc, tiecoties pēc labiem panākumiem ikvienā dzīves jomā, nepieciešams pievērst uzmanību savam ģērbšanās stilam. Unikāls pletkrekls garderobē piešķirs dzīvei jaunas, skaistas emocijas un sniegs pārliecību jebkurā dzīves situācijā.

 

BETOLLI” ir jauns ģimenes uzņēmums, kura ideja radusies, audzinot divus brīnišķīgus bērnus. Arī zīmola nosaukums radies bērnu vārdu – Elizabete un Olivers – apvienošanas rezultātā. Saviem bērniem sniedzam tikai to labāko, tāpēc arī vēlamies, lai mūsu klienti saprastu – “BETOLLI” ir apliecinājums mūsu piedāvātajai kvalitātei.

 

Tagad ikvienam ir iespēja kļūt pašam par sava krekla dizaineri, radītāju un valkātāju. Modes zīmols, kas, izceļot krekla valkātāja personību, ar savu ienākšanu ieviesīs pozitīvas pārmaiņas. „BETOLLI” piedāvā interneta mājas lapu www.betolli.com, kurā iespējams izveidot un pasūtīt unikālus, neatkārtojamus sieviešu un vīriešu pletkreklus savai gaumei. Šobrīd mājaslapā pieejams sieviešu un vīriešu plet kreklu konstruktors, taču paralēli tiek strādāts pie bērnu apģērbu konstruktora izveides, lai „BETOLLI” unikālos kreklus varētu valkāt visa ģimene.

 

Pasūtīt „BETOLLI” kreklu ir ļoti vienkārši – sākotnēji jāizvēlas sev tīkamākais audums, modelis, apkakle un piedurknes stils. Pēc tam iespējams pašiem izvēlēties arī krekla pārējās detaļas, piemēram, aproces, aizdares veidu, pogu un pogcauruma diega krāsu. Vēl tikai izvēlamies monogrammas tekstu, kā arī audumus dažādām krekla detaļām, un savs unikālais krekls gatavs!

 

Konstruktora tehniskās iespējas ļauj sekot līdzi krekla dizainam un redzēt visas izmaiņas, uzlabojumus un papildinājumus. Pēc tam atliek vien noņemt savus izmērus, pēc mūsu sniegtajām instrukcijām, jo „BETOLLI” izgatavos kreklu, vadoties pēc katra klienta individuālajiem izmēriem.

 

Lai pārsteigtu savus radus, draugus un kolēģus ar ko unikālu, „BETOLLI” piedāvā iespēju iegādāties oriģināli noformētu dāvanu karti.